Ahoj, 3x jsem se testovala a do 5 min se nikdy neobjevila carka, pouze až pár hodin či dokonce na druhý den, co jsem na testy koukla, se tam objevily duchy a to na 2 testech, na jednom ne. Ms mám dostat teď někdy, nemam pravidelný cyklus.
Musí se carka vždy objevit v limitu, ne?
Čárka musí být v limitu. Ale já teda ducha vidím, nebo rysku, těžko říct.
Já ducha vidím, zkus si koupit clearblue digitální a uvidíš na čem jsi.
@naty1410 měla by být v limitu. Nicméně jsem si kdysi dělala test, v limitu negativní (v den očekávané MS), hodila jsem ho do koše a o pár hodin později jsem si všimla, když jsem něco vyhazovala, že je pozitivní. Nevěnovala jsem tomu pozornost, přeci to bylo po limitu a to se nepočítá. A teď ten negativní test spinká v posteli a už je z ní relativně velká slečna.
Ahoj to vypadá jako normálně pozitivní test … teď už hen ať sílí těhotná určitě jsi Ale jak se to bude vyvíjet ti tady nikdo neřekne
Sestřenice teda vyšel až limitu a opravdu těhotná byla , ducha vidím ale přijde mi to spis jako ryska. Budu držet palce ať se mýlím 👍
@naty1410 Narazila jsem až teď na tuhle diskuzi, můžu se prosím zeptat, proč se nemají ovulační testy dělat z ranní moči? Teprve to zkouším, děkuji
@marketa1218 protože LH hormon který bere ovulacni test je ráno nejnižší . Je to přesně opačné než s HCG
@pro89 Díky za odpověď.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@naty1410 já tam nevidím teda čárku ani teď. Test je negativní 🤷