Holky jakou máte zkušenost s čajem podle Mojžíšové? kde ho koupit a kolik asi stojí? našla jsem ho na netu za 299 Kč na 3 měsíce, máte typy na eshopy,kde je mají za dobré peníze, případně dá se sehnat i v lékárně?
@nikkmarka no byla jsem jen jednou těsně před ovulací a pak jsem cvičila každý den doma. Ale zadařilo se hned ten první měsíc, v podstatě za 2 3 dny od mé návštěvy fyzio 🙂
A to asi po 9 měsících snažení.
Ale nebyla jsem na klasické mojžíšovce. Fyzioterapeut mě srovnal celou (žebra, pánev) a pak mi ukázal pár cviků, které byly vhodné pro mě (zbytek mi ani neukazoval) a dal mi ještě vložku do boty, protože mám jednu nohu lehce kratší než tu druhou takže i skoliozu. A jako bonus mě vyzpovídal (uplně o všem, včetně např. toho jestli nemám problémy v práci nebo s hypotékou) protože jak říkal, všechno hraje roli. A navrch to byl báječný a vtipný mladý muž 😀 Prostě dokonalý servis
@ltim Takže jedině doporučuji!!! Jestli tu můžu dělat reklamu, tak to byl Vít Hrdlička, spolupracovník paní Bezvodové z Prahy 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, pokud je to ještě aktuální, ráda přenechám jedno nerozbalené 100g balení (vychází to na ty 3 měsíce). Já nakupovala přes internet v bylinářství Jukl.