Čaj podle Mojžíšové, máte zkušenost?

anicka1211
21. črc 2016

Holky jakou máte zkušenost s čajem podle Mojžíšové? kde ho koupit a kolik asi stojí? našla jsem ho na netu za 299 Kč na 3 měsíce, máte typy na eshopy,kde je mají za dobré peníze, případně dá se sehnat i v lékárně?

elchacz
17. zář 2016

Ahoj, pokud je to ještě aktuální, ráda přenechám jedno nerozbalené 100g balení (vychází to na ty 3 měsíce). Já nakupovala přes internet v bylinářství Jukl.

ltim
30. říj 2016

@elchacz a funguje to?😉

elchacz
1. lis 2016

Minimalne na psychiku urcite a je to zdrave :D ale ja jsem sla rovnou na fyzio kde delaji i Mojzisovku a caj jsem brala jen jako zpestreni. Zrejme diky te fyzioterapii a dobre konstelaci hvezd se zadarilo, proto mi caj taky zbyl :D (ale uz jsem ho udala)
@ltim

nikkmarka
1. lis 2016

@elchacz A jak dlouho si Mojžíšovou cvičila než se zadařilo?

ltim
1. lis 2016

@elchacz o cvičení jsem taky přemýšlela 😊

elchacz
1. lis 2016

@nikkmarka no byla jsem jen jednou těsně před ovulací a pak jsem cvičila každý den doma. Ale zadařilo se hned ten první měsíc, v podstatě za 2 3 dny od mé návštěvy fyzio 🙂
A to asi po 9 měsících snažení.
Ale nebyla jsem na klasické mojžíšovce. Fyzioterapeut mě srovnal celou (žebra, pánev) a pak mi ukázal pár cviků, které byly vhodné pro mě (zbytek mi ani neukazoval) a dal mi ještě vložku do boty, protože mám jednu nohu lehce kratší než tu druhou takže i skoliozu. A jako bonus mě vyzpovídal (uplně o všem, včetně např. toho jestli nemám problémy v práci nebo s hypotékou) protože jak říkal, všechno hraje roli. A navrch to byl báječný a vtipný mladý muž 😀 Prostě dokonalý servis

@ltim Takže jedině doporučuji!!! Jestli tu můžu dělat reklamu, tak to byl Vít Hrdlička, spolupracovník paní Bezvodové z Prahy 🙂