Ahoj všem, chtěla bych se zeptat, našla jsem spoustu debat ohledně čaje Ludmily Mojžíšové na otěhotnění, ale mám zásadní otázku. Jsem teď po revizi (14.1.) a mám teď teda šestinedělí a máme počkat 2 cykly...Uvádí se, že čaj se má pít 8 týdnů v kuse, ale...mám ho začít pít už teď, vzhledem k tomu, že účinky můžou být až za 2 měsíce nebo až dorazí ta první ms? A mám začít první den ms nebo až skončí? Ptám se proto, že jedinou informaci, kterou jsem našla je ta, že se má pít 8 týdnů v kuse...děkuji všem
@levandule_k děkuju za názor ono se asi má pít tak dlouho právě proto, aby ty bylinky začali působit, každopádně jsem zvyklá pít třeba těhotenský nebo kojící čaj taky každý den, takže problém asi mít nebudu, ale je mi jasný, že někomu to nemusí dělat dobře.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Tohle je docela složitá otázka a nejlíp by na to odpověděla Mojžíšová, ale ta už na to bohužel neodpoví. Já bych po 8 týdnech pití stejného čaje, byla toho čaje strašně přepitá. Mně osobně to přijde strašně dlouhá doba.
Já bych ho asi začala pít po revizi, aby ty bylinky podpořily proces hojení, dávání těla dohromady.