Ahojky ,
Nechala jsem si namíchat podle zdejšího receptu v bylinkářství caj k zdárnému početí ?
100g třezalka, 100g kopřiva, 100g kontryhel, 50g hluchavka, 30g měsíček, 20g řebříček. Polovina lžíce se spaří v 1/4 litru vody. Nechá se 15 minut louhovat. Pije se 3x denně mimo menstruaci.
Máte někdo zkušenosti s tímto čajem? V Bylinářství mi bylo doporučeno být 1 l se dvěma vrchovatými lžičky té směsi každý den nic prý nemám vynechávat a mám užívat 1 měsíc . Mám 1 den do menstruace a včera jsem dost špinila , ale hned to přestalo . Ještě k tomu mi doporučili užívat 2 tablety Drmku ráno a 1x tableta methylfolat večer .
Nevím zda mi ten kontryhelu nemohl způsobit to špinění ale je to v mixu bylinek tak doufám ze ne .
Pokud máte zkušenosti s čajem popřípadě nějaká rada jak teda užívat . 🙂
@market19 mě teda kontryhel totálně rozhodil cyklus a celou dobu cyklu se opravdu nepije...
@market19 a co poradil gynekolog a jak dlouho se snažíte? Jinak verit bezmezně bylinkarstvi, kde jsi pro ně jen "hodně dobrý prodej" mi přijde trochu podivné...
@veruuu_kubesovic snažíme se teďka 4 měsíc . Vysadila jsem HA . Bylo mi řečeno že v té směsi ten kontryhel nevadí prý není tak silný
Spíš než bylinky bych zkusila inositol, mně pomohl, si myslím, měla jsem pak ukázkovou ovulaci a během 3 cyklů jsem byla těhotná (snažili jsme se rok). Pila jsem i čaj, ale spíš jen tak pro pocit. Měla jsem Sonnentor Zakrátko maminkou, byl výborný.
A 4 měsíce jsou úplně v pohodě, žádný stres 😉.
Já pila do ovulace jen domácí kontryhel. U první rovnou a hned jsem otěhotněla. U druhého napřed 2 měsíce ne, pak jeden jsem pila a taky jsem hned otěhotněla. Možná ale náhoda, byli jsme oba zdraví a manžel je hyperplodny 😀 Třezalka se myslím nesmí při opalování, což teď nehrozí.
@market19 4 měsíce je teda hodně málo, to bych si užívala sex, přidala inositol a hlavně se nesnažila o to, to celé prekombinovat, protože když si jednou rozhodis svůj ms cyklus hodně blbě se to dává nazpět 😉
@market19 Kontryhel mi teda také nepomohl a naopak spíš cyklus rozhazel. A 4 měsíce jsou úplně v pohodě, brzy se určitě povede.
@marketa1218 doufám ze když je to v té směsi tak mi to nemůže ublížit přes menstruaci vynechám pak zase začnu
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@market19 ahoj, já jen vím že kontryhel se používá v období od ms do ovulace. Na podporu ovu. Po ovulaci se přestává pít. Možná je v prvních dnech těhu nevhodná?🤷♀️