Krasne odpoledne. Omlouvam se, ze zakladam nove tema, ale nikde jsem nenasla to co hledam. Zacala jsem po skonceni ms (tj. pred 4 dny) pit zensky caj V2 od baby Radnicke a rada bych znala vase nazory/zkusenosti s timto cajem, zda vam prodlouzil treba LF nebo nejak posunul ovulaci ci se vam po nem podarilo otehotnet. Vim jen, jak se pije a do kdy. Dekuji za kazdou odpoved. 🙂
Mě pomohl srovnat cyklus. Po porodu jsem ho měla dost rozlitany a po čaji jsem šlapala jako hodinky.
@ileni ja mam cyklus celkem pravidelny, ale mam kratkou lutealni fazi. Jsem dnes 7 DC a u me to uz vypada, ze se mi blizi dalsi ovulace, ackoliv ji mam bezne az tak v rozmezi 17-19 DC.. Tak by me prave zajimalo, jestli za to muze ten caj, pac nikdy jsem ovulaci tak brzy nemela..
Byl na mne dost horky- trpky, ale vzdy po vypiti mne to prohralo tam dole, hlavne jsme teda merili bazalni teplotu, ale v kazdem pripade se zadarilo.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@snazimese nemám zkušenost přímo s tímto čajem, ale z Kontryhelem. Po letech a 3 ivf neúspěšných se zadarilo. Zvýšil mi sliznici. Najednou jsem při každý kontrole měla vysokou jak nikdy. Pila jsem 5.-15 den cyklu.