Čaj báby Radnické - zkušenosti

snazimese
30. bře 2019

Krasne odpoledne. Omlouvam se, ze zakladam nove tema, ale nikde jsem nenasla to co hledam. Zacala jsem po skonceni ms (tj. pred 4 dny) pit zensky caj V2 od baby Radnicke a rada bych znala vase nazory/zkusenosti s timto cajem, zda vam prodlouzil treba LF nebo nejak posunul ovulaci ci se vam po nem podarilo otehotnet. Vim jen, jak se pije a do kdy. Dekuji za kazdou odpoved. 🙂

loylii
30. bře 2019

@snazimese nemám zkušenost přímo s tímto čajem, ale z Kontryhelem. Po letech a 3 ivf neúspěšných se zadarilo. Zvýšil mi sliznici. Najednou jsem při každý kontrole měla vysokou jak nikdy. Pila jsem 5.-15 den cyklu.

snazimese
autor
30. bře 2019

@loylii Kontryhel jsem kdysi pila taky, ale ja bych potrebovala znat nejake zkusenosti s cajem Zena V2 od baby Kamenicke, nikde nemohu dohledat ucinky a podobne a nevim tudiz, jestli je to neco na zpusob Kontryhelu nebo ne..

ileni
30. bře 2019

Mě pomohl srovnat cyklus. Po porodu jsem ho měla dost rozlitany a po čaji jsem šlapala jako hodinky.

snazimese
autor
30. bře 2019

@ileni ja mam cyklus celkem pravidelny, ale mam kratkou lutealni fazi. Jsem dnes 7 DC a u me to uz vypada, ze se mi blizi dalsi ovulace, ackoliv ji mam bezne az tak v rozmezi 17-19 DC.. Tak by me prave zajimalo, jestli za to muze ten caj, pac nikdy jsem ovulaci tak brzy nemela..

loylii
30. bře 2019

@snazimese pokud se snažíš otěhotnět, tak doporucuju Duphaston. Prodlouží LF fázi. Měla jsem ten samy problém. MS 22-23 dnů. Je to progesteron a prodlouží dobu pro uhnizdeni.

snazimese
autor
30. bře 2019

@loylii ja mam cykly 28-29 dni, ale LF mam jen 10-11 dni. Jenze poslednich par cyklu jsem mela hlavne slabou ms, takze si myslim, jestli mi jen malo neroste sliznice.. 🤔

ariadna12
3. dub 2019

Byl na mne dost horky- trpky, ale vzdy po vypiti mne to prohralo tam dole, hlavne jsme teda merili bazalni teplotu, ale v kazdem pripade se zadarilo.