Holky chci se zeptat,jestli jste všechny byli na laparoskopii když už se snažíte dyl..nic me neboli ani jsem neměla žádné problémy nikdy..ale doktor chce udělat laparoskopii..bojim se toho..je to vcelku zákrok do těla...
Nic to není a aspoň člověk ví na čem je 😉 Neprůchodné vejcovody, nebo srůsty bolet vůbec nemusí.
ja mela laparku delanou 4x.. je to fakt uplna banalita... vubec se niceho neboj.. je lepsi kdyz se dr do tebe podiva a uvidi co a jak se tam ma...
No já tetka budu mně t dvakrat
@petulibiii vubec se neboj,ja na ni byla v lednu,nic to neni,
🙂
Ja byla jednou a hned jsem otěhotněla. Vzali mi kousek vajecniku, mela jsem tam cysty. 3.června jsem byla na laparce a 27 unora jsem rodila 🙂 ms jsem dostala hned druhej den po operaci a ovulaci (kterou jsem nikdy pred operaci nemela) jsem dostala tabulkove 10 den ms. A ted drzim a cekam na odkrknuti s mym malinkym andilkem. Vazne se neboj. Nic to neni 🙂
Děkuji holky,strašili mě,tak teď jsem klidnější.. ono rok a neco snažení pořád nic a prý jsme v pořádku..tak asi v tom bude problém ;(
@petulibiii ahojky já jsem na tom úplně stejně..pokud do července nezapadnu tak jdu na laparku :( ale už jsem na ní byla v roce 2010......
@petulibiii me rikal doktor take ze.by melo byt vse ok a na laparce zjistily duvod proc nemuzem furt otehotnet.je to lepsi,a fakt to nic neni 😉
@maslicko zjistili ti tehda něco???
@andrisek123 takový sladký blonďácek :-*
Holky a po jake dobe jste na laparku sli? My se snazime od zari tak premyslim ze bych sla prozatim na zjisteni pruchodnosti tou kontrastni latkou kterou prez ultrazvuk sleduji kam az doputuje..
@petulibiii jojo měla sem endometriozu v douglasově prostoru :-/
@petulibiii nepodarilo se jeste.nic,zjistili nepruchodne vejcovody takze ted jdeme na reprodukcni kliniku.
☹
@1nelinka my se snazili jen pul roku, ale nelolikrat mesicne jsem chodila na gyndu abych zjistila kdy mam ovulaci a ona ta potvurka za celeho pul roku ani jednou neprisla.
@maji01 chjo..držím palušky ať to dobře dopadne🙂)
@andrisek123 to ja tak chodila 2mesice k doktorovi..rekl ze vse je ok..at se na to neupinam..super rada..přála bych tomu doktorovi byt v naší kuži..a neupinat se na to...
Ahoj. Mně tam mudra taky poslala, aby se vidělo jestli není zakopanej pes někde tam. Nic mi tam tenkrát nenašli. Bála jsem se moc a vůbec jsem neměla čeho. Fakt se neboj, nic nebolí a je to to nejjednoduší co ti můžou udělat.Nám se druhé miminko nedařilo, tak jsme tímto začínali.Držím palce. 🙂
@petulibiii dekuji 🙂 snad ano uvidime,v pondeli jdeme poprve.tak.se uvidi 🙂
@petulibiii nemusí nic bolet, na laparo zjisti treba pripadny problem uvnitr, ktery a jinak ho neni mozne odhalit, ja byla taky a jsem rada, vsechno zkontroluji a vis co a jak, za par dni jsem byla uplne v pohode, takze doporucuji do ni urcite jit
@petulibiii Ahoj, bola si na tej laparoskopii? My sa snazime cca rok a 4 mesiace a tiez mam vsetky vysledky OK. Gynekologicka mi vysetrenie priechodnosti vajecnikov vobec nenavrhla, tak neviem, ci si to vypytat alebo ako sa k tomu postavit. Tiez ma nic neboli, ale asi bez toho, aby sa to vysetrilo, clovek nema istotu ... 😒
@diva_ziva nebyla jsem na laparoskopii, navštívila jsme soukrome centrum kde mi doktor rekl,ze zkusime inseminaci a on bude sledovat zda jdou spermie spravnym směrem.. memu gynekologovi nevěřim..nema k tomu dobry pristup... cas bezi..je to třeba resit jinak..
Ahojky tak ja jsem dnes přesně týden po laparce a mám vše vpořádku tak uvidime kdy se mimi zadaří 🙂Je vas tu hodně co po laparce hned zapadli?
@andrisek123 jakto že si tak rychle dostala ms?me den pred operaci zkoncila ms
@petulibiii sice zákrok do těla, ale minimální.🙂 Byla jsem na ní před dvěma týdny, druhý den jsem šla domů. Teď už ani nevím, že jsem na nějakém zákroku byla🙂 😉 Alespoň zjistí, zda je uvnitř vše, jak má být, zkusí jestli máš průchozí vejcovody atd.
Tak mi holky udělali HSG což mi dovnitř stříkli kontrastní látku a říkali mi,že průchodnost je ok,takže uvidíme co bude
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj já sem byla a pristi týden jdu zas nebo nic to není.