Ahoj, ráda bych znala váš názor. Mám velké problémy s menstruací, prvního syna mám po dvou letech snažení, ten měsíc si pamatuji, že jsem pila kontryhel a byly Vánoce, takže ideální stav pro početí :D
Nicméně chceme druhé a zase se skoro rok nedaří. Doktorka mi napsala Clostilbegyt, měla bych zítra vzít první tabletku, ale pořád to ve mně hlodá, zda tu chemii do sebe cpát. Mám tu i bylinky (ženský čaj na spravení cyklu) a upřímně mám lepší pocit z něj 🙂 ale zase vím, že s hormony by to třeba bylo rychlejší, ale bylinky se mi na druhou stranu osvědčily u prvního dítěte a není to tak drastické mi přijde. A nechci to zase hrotit stylem Honem honem, rychle počít..
Co radíte? Děkuji za názory 🙂
Sama citis, že bylinky jsou ti bližší..
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
za me bylinky + zacit se velmi zdrave stravovat, muzes zkusit cviky podle Mojzisove, tomu ja fandim. o prvni jsme se snazili 2.5 roku.. nechtela jsem to resit a neresila s lekari. prislo mi, ze me za to nekteri lide dost odsuzuji. asi pry to dite tolika nechci, kdyz do sebe necpu hormony pod tlakem. kazdy proste neni na to cpat si **acky do tela.