Bylinky nebo hormony? Mám problémy s menstruací

jasminecek
5. srp 2015

Ahoj, ráda bych znala váš názor. Mám velké problémy s menstruací, prvního syna mám po dvou letech snažení, ten měsíc si pamatuji, že jsem pila kontryhel a byly Vánoce, takže ideální stav pro početí :D
Nicméně chceme druhé a zase se skoro rok nedaří. Doktorka mi napsala Clostilbegyt, měla bych zítra vzít první tabletku, ale pořád to ve mně hlodá, zda tu chemii do sebe cpát. Mám tu i bylinky (ženský čaj na spravení cyklu) a upřímně mám lepší pocit z něj 🙂 ale zase vím, že s hormony by to třeba bylo rychlejší, ale bylinky se mi na druhou stranu osvědčily u prvního dítěte a není to tak drastické mi přijde. A nechci to zase hrotit stylem Honem honem, rychle počít..
Co radíte? Děkuji za názory 🙂

ducik
5. srp 2015

za me bylinky + zacit se velmi zdrave stravovat, muzes zkusit cviky podle Mojzisove, tomu ja fandim. o prvni jsme se snazili 2.5 roku.. nechtela jsem to resit a neresila s lekari. prislo mi, ze me za to nekteri lide dost odsuzuji. asi pry to dite tolika nechci, kdyz do sebe necpu hormony pod tlakem. kazdy proste neni na to cpat si **acky do tela.

lv
5. srp 2015

Sama citis, že bylinky jsou ti bližší..