Ahoj holky, máte někdo zkušenosti s bylinkami na podporu otěhotnění? Nerada se láduji chemií a s bylinkami mám výborné zkušenosti na alergie i oslabenou imunutu, tak bych to ráda zkusila přírodní cestou i při snažení. Jaké bylinky vám pomohly?
Já si dávala a stále dávám každé ráno 5 kapek gynexu. Nevím, jestli pomohl on, ale otěhotněla jsem asi po dvou měsících. Předtím jsme se snažili 7 měsíců a prošli jednou revizí ;(
Kontryhel je pry zazrak..a co zkusit treba i bachovky? Www.bachovkyodanicky.cz
Moc mila pani..
Asi zkusím pro začátek ten kontryhel.. Jak se to užívá? Každý den od MS do ovu? Jaké množství a kolikrát za den?
Ja pila kontryhel od MS po ovulaci a vyslo to hned v ten mesic. Nevim, jestli to bylo tim, nicmene ja ho doporucuju. Jinak predtym jsme se snazili 5 mesicu a nic.
@lutu11 gratuluji, hned jak skončím v práci si pro něj skončím do lékárny a budu doufat, že i na nás se usměje štěstí jsem sice už 2 DC, ale snad to nebude vadit
ještě mě zaujalo, že grep prý pomáhá na plodný hlen a vytváří lepší podmínky pro spermie, tak asi zkusím taky, přinejhorším to nepomůže a dám si "zbytečně" vitamíny
Já brala femigard hned ten měsíc co jsem ho začala brát jsem otěhotněla, ale jestli mi pomohl zrovna on, to se asi nikdy nedozvím
Beru zatím listovku a nechci se zbytečně cpát chemií, zatím mi bylinky vždycky pomohly, tak jim chci dát šanci i teď. Na preventivce před MS jsem prý měla středně vysokou sliznici, tak zkusím kontryhel na zvýšení sliznice a poslední 2 měsíce se mi nějak ztratil plodný hlen, který jsem vždycky aspoň jeden den v cyklu mívala dost výrazný, tak bych ho ráda nějak pošoupla, aby se vrátil. Nechápu, proč ho najednou nemám
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@saidy ahoj. Taky jsem v to doufala... ale téměř rok snažení a mě tedy v ničem nepomohly :(