Byla ovulace?

jajajungmannova
12. črc 2022

Ahoj snažilky, mám otazecku. Už 2 cyklus si měřím BT... Jen se v tom stále nevyznám ☹ můžu prosím radu zda tento cyklus ovulace byla podle grafu? S manželem se snažíme už skoro rok a povedlo se loni v září, ale v Listopadu jsem prodělala samovolný potrat. Prosím o radu . Menstruaci mám dostat za 3 dny

andelka
12. črc 2022

Pravděpodobně byla 5.7. MS bych čekala tak za 5-7 dní.

jajajungmannova
autor
13. črc 2022

@andelka děkuji za odpověď 🙂 já už jsem úplně zoufalá

mavik5
26. črc 2022

Ahojky holky, přidám se do diskuze. Myslíte, že tady proběhla ovulace? Zdá se mi, že asi tento měsíc ne (většinou ji mívám kolem 20 a tento měsíc jsem se rozhodla poprvé měřit), nevidím na sobě ani žádné příznaky, co by jí odpovídaly jako jindy. ☹️

andelka
26. črc 2022

@mavik5 zatím ne.

lenatko91
26. črc 2022

@mavik5 chtělo by to vidět teplotu od prvního dne, klidně mohla být ovu před 13DC, ale v tomto úseku ovulace nebyla.

mavik5
3. zář 2022

Ahojky. Tak toto jsou červenec a srpen. Vidíte tam prosím někde ovulaci, nebo ani v jednom měsíci nebyla? ☹️ Zrovna když začínáme “snažení” tak je to takhle na houby.

lilian2111
3. zář 2022

@mavik5 To vypadá bohužel na anovulační cykly

lenatko91
4. zář 2022

@mavik5 podle teploty ve druhém cyklu kolem 22DC, ale pokud nesleduješ i hlen, nebude to tak přesné. Každopádně luteální fáze by byla jen 10 dní, což by mohl být problém

andelka
4. zář 2022

@mavik5 ve druhém byla asi, ale ty rozdíly jsou dost malé, slabý vzestup.

mavik5
4. zář 2022

@lenatko91 prave než jsem začala měřit tak jsem ji krásne poznala prave podle hlenu a co jsem teď dva měsíce měřila tak proste ten hlen nebyl…. Vůbec jsem nic nepoznala a to měření taky hrůza. Když jsem měřila u prvního mimca tak ty grafy vypadaly úplně jinak - lip. Zatím to nějak nehrotim ale zarazilo mě to, doufám ze je to jen náhoda protože po stránce doktoru jsem prý úplně v pořádku, co se týká hormonu atd. 🙂 snad se to zlepší

mavik5
4. zář 2022

@lilian2111 taky si prave myslím ☹

mavik5
4. zář 2022

@andelka jj dřív jsem mívala ovu třeba 36,4 a po ni to hned skočilo na 37,2 apod. Takže taky se mi to zdá slabé ☹

lenatko91
4. zář 2022

@mavik5 zrovna dnes jsem na IG Own your cycle viděla ve stories, jak zlepšit kvalitu hlenu.. Třeba by stálo za to tam mrknout 🙂 Já nedám celkově na symptotermální metodu dopustit 🙂