Zdravim,
Prikladam foto testu, myslite ze ovu probehla? Vim ze cqrky nejsou uplne stejne, ale treba jsem se netrefila s testem jen o par hodin? Jsem prvni mesic po operaci s cystou a polypy, tak doufam a verim, ze vse zacina fungovat jak ma 😔
@paja285 testy jak píšeš nejsou pozitivní, nicméně ovu testy neřeknou zda ovulace proběhla-LH hladina může růst a nic z toho (LH hladinu zachytí právě ovulační testy), pokud chceš vědět, zda ovuluješ, začni měřit bazální teplotu, ta ti potvrdí, jestli ti tělo dobře funguje obzvlášť, pokud víš, že trpíš na cysty...
@paja285 ale ani jeden ten test není, jak říkáš tak tmavý. Aby byl test pozitivní, musí být testovací čárka stejně silná nebo silnější než čárka kontrolní. V tvém případě tomu neodpovídá ani jeden test.
Prostě buď testuj dál, než budeš mít stejně silné intenzivní čárky (jak sis jistě přečetla v návodu) nebo měř bazální teplotu, kde budeš mít větší jistotu.
@paja285 Já jsem dělala testy dva měsíce a nikdy jsem neměla tu testovací čárku stejně silnou. Měla jsem to jak ty a ten nejsilnější (u tebe 4.) jsem brala jako pozitivní. Odpovídal tomu i hlen a děložní čípek. A teď mám 2 čárky na tt. Tak nemusí být vždy silnější, aby byl pozitivní. Bylo by fajn ještě měřit bt, ať zpětně vidíš, jestli opravdu proběhla.
@marketanovakova14 musí být silná, akorat si třeba netestovala několikrát za den a proste si jen nevychytala tu vysokou hladinu, samozřejmě to, ze test není pozitivní neznamena, ze ovulace neprobehne
@adula000 Testovala jsem v době sílící čárky 2x denně, tak myslím, že jsem to o tolik neminula. Asi má každý tu hladinu LH jinou. Takhle vypadal můj měsíc testování. Jsou to testy dr. Max, vyhovovalo mi, že má hodně barviva.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Jestli ovulace proběhla nebo neproběhla, ti nikdo neřekne, protože jak jsi sama zmínila, mohla si se minout o pár hodin, nicméně ani jeden z testů není pozitivní.