Beru druhý měsíc Nosifolforte pro lepší ovulaci. Doporučení doktorky..ale jsem zmatená kdy teda ovulace byla. Styk byl 28.3 večer a dnes 30.3 ráno. Už se snažíme rok a stále nic.
Čárka by měla být stejně silná jako kontrolní.
@rihova1 Ten 28/3 mohl byt pozitivni bud pred tim testem co mas nebo po nem🙂 U me to bylo, ze v 9 negativni, v 11 pozitivni a v 1 jiz opet negativni. U dcery jsem mela test asi jako 29/3 u tene a otehotnela jsem🙂 Pokud se snazite rok tak bych zkusila nejake vysetreni. Neposlala vas doktorka nekam?
Těžko říct, pravděpodobně ten 28. ráno, jen si nezachytila tu správnou dobu...Věř, že se zadařilo 🍀🍀🍀
Taky bych řekla, že byla 28.3., jen jsi nechytla úplně pozitivní čárku 😊 já ji u tehle testů neměla nikdy 🍀
Já si zkoušela ovulační test den před ovu a jasně negativní, dnes jsem 11 DPO a pozitivní těhotenský test 🙂. Takže šance u tebe je určitě taky 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@rihova1 A teplotu si meris? Ono nekdy nemusis testem zachytit tu správnou hladinu 🙈 a pozitivní je testovací čárka silná nebo silnější než kontrolní a tady pozitivní není žádný 🙏🏻 Pro ukázku můj dneska ovu test, taky sem před tím dva dny měla silněji působící, ale až dnes pozitivní