Ahojky 🙂 jsem tady dneska nová a hned by mě zajímalo jak to je s ovulací při vyvolání menstruace injekcí.Minulý týden jsem byla na gyndě a dr.dal injekci na vyvolnání menstruace,dneska jsem to dostala,bude i ovulace když menstruace nepřišla sama???Mám už dvě děti ale nejsou manžela,chtěly by jsme ještě jedno společné ale nedaří se nám ☹ .V listopadu 2014 jsem vysadila HA a od té doby mám hrozný problém s pravidelnou menstruací spíš jí nemám vůbec,jen po vyvolávačce.DR.mi už napal žádost do genetu na umělé oplodnění,jsme objednáni na konec června,tak jestli je možné otěhotnět než by jsme tam šly.moc děkuji za případné odpovědi
taky mě to přišlo předčasné,dohromady mi nedělal skoro nic krom ultrazvuku.Mám doma ještě utrogestan a clostibegyt,nvm jestli je mám začít brát ale tím asi nic nezkazím že.Koupila jsem si inofolic a čaj z kontryhelu,odedneška začnu brát.
@mikuldice Clostilbegyt se bere jen pod kontrolou doktora... Cca 11. DC se má jít na kontrolní ultrazvuk, aby se předešlo riziku hyperstimulačního syndromu, protože pokud nemáš ovu, může těch folikulů dozrát opravdu hodně. Navíc se smí brát max 12x za život. Utrogestan je v pohodě, ten jen zařídí, abys dostala MS.
Já si myslím,že doktor neudělal vše potřebné vyšetření a posílat tě na umělé oplodnění na základě toho,že nemáš ,,pouze,, ovulaci, je dost předčasné. Ještě když píšeš, že ti neudělal nic kromě UZ.
Bud bych po něm chtěla kompletní vyšetření a hlavně začít řešit tu ovulaci, nebo bych si našla jiného dr.
Tak ten utrogestan brát budu.Tak to potřebné vyšetření mi udělají i v genetu né???Umělé oplodnění bude asi jako poslední možnost.
mockrát děkuju,právě jsem se objednala k nové gynekoložce,tak uvidíme. 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, MS většinou nepřijde proto, že nebyla ovulace ☹.
Ale myslet hned na umělé oplodnění je trochu předčasné, ne? Vždyť je tolik možností, které můžeš udělat předtím. Clostilbegyt, laparoskopie, UIU,...
Předně se zeptám, dělal Ti gynekolog hormonální profil? Pokud ne, tak myslet hned na umělé oplodnění je trochu brzo, kdyby ti bylo 35, tak dejme tomu, ale koukám na tvůj profil, je ti teprv 28... Na hormonální profil si můžeš zajít i sama jako samoplátce do jakéhokoli diagnostického centra, kde se dělají odběry. Chodí se 2.-4. den menstuace (i po té vyvolané Agolutinem). Odebírá se Estriadol, LH, FSH, Prolaktin. Stojí to okolo 500,-. Oni ti ho budou určitě dělat v genetu, ale jestli to chceš trochu urychlit, aby už měli trochu nějakou představu, co je špatně, můžeš na ten odběr jít už teď, nikdo ti hlavu neutrhne 🙂.
Jinak k otázce, Agolutin pouze ukončí cyklus. Při každé MS hodně hormonů odejde, tělo se částečně "vynuluje", a tak je šance na ovu větší než kdybys na Agolutin nešla, ale měla dejme tomu 60 denní cyklus. Spíše zkus ještě ten měsíc nějaké bylinky. Podle toho, co popisuješ bys mohla mít i to, co mám já, protože tvůj příběh je (až na ty děti, které bohužel ještě nemám) tomu mému velmi podobný. Mě osobně pomohlo pít Nosifol, kontryhel a cvičit hormonální jógu. Hodně jsem toho slyšela o bylince zvané Kakost smrdutý, ten prý může pomoct právě s ovulací. Teď ho v pondělí dostanu, tak uvidíme 🙂. K otěhotnění mi tyto bylinky sice nepomohly, ale zlepšily mi hormonální profil.