Ahoj holky, chtěla bych se vas na zeptat. Od května neberu HA, menses mi do začátku září chodila 24-26 den. Ke konci září měla dorazit, ale nic, myslela jsem, že se nám zařadilo, ale testy negativní! Nakonec jsem ke konci října šla na gyndu a tam mi dělala důkladné vyšetření, říkala že folikuly se tvoří a tělo nespí, že po tom co jsem prožila měla strach, že tělo spí, máme se prý snažit dál. Pichla mi injekci na vyvolání a za 11.dní dorazila menses, byla to hrůza. Menses bolela, kolikrát jsem za den měla silné křeče v podbřišku a menstruace byla dost silná, tohle jsem v životě neměla. Dnes jsem 14.den od menstruace a bazální teplota stále nízká :,( , v pátek jsem slabě krvacela a pak špinila, dokonce mě v podbřišku tak tupě a sem tam pichlo. Myslíte, že ovulace dorazí nebo jsem bez ovulace :roll: ? Jsem z toho už na nervy, ale snažím se být co nejvíce v klidu. Moc děkuji za vaše názory, rady a tipy
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@betnika Beti, připomnělo mi to tenhle článek paní Klaudie - http://cestykditeti.cz/nesmis-se-na-to-tak-sous..., mrkněte 🙂. Měřte dál, cyklus se mohl jenom natáhnout, hned nepanikařte a nenechte si už nic pichat :( nechápu, proč dávala injekci, když folikuli viděla :( Škoda. Mohly dozrát sami. Ovulace nemusí být 14. den, ale klidně až později, tak měřte a klidně pak pošlete ke konzultaci ;)