Bt po ovulaci. Neměla by být nižší?

lujhu
17. bře 2024

Chci se zeptat,ohledně bazální teploty,2-3 zatím měřím mám 36,9 vůbec tomu nerozumím páč my ovulace měla vycházet podle testů 3/3 a 3/4, zkoušela jsem to protože jsem od 12/3 začala špinit občas i trocha krve , tak jsem si řekla že by ovulace začínala v těch dnech co jsem špinila jakože špinění před ovulací? Neměla jsem to nikdy tak proto se ptám ,ms to nebyla protože se my krvácení vůbec nerozjelo krev byla jen lehce na WC papíru, ms má přijít až 29/3 cyklus mám hooodne nepravidelný takže si myslím že se to zrovna mě asi může stát mám v tom každý měsíc hokej , neměla by být bt nižší po ovulaci ,?

lencaa11
17. bře 2024

@lujhu to je brzo na závěry 2-3 dny je krátká doba u vás bych zašla na testy k lékaři ovulační test je ukazatel hormonu ne záruka že ovualce byla / bude to je otázka na lékaře zda probíhá chce to měřit aspoň 3/4 cykli

lujhu
autor
17. bře 2024

@lencaa11 vím že je to krátká doba , ale pokud by tahle teplota byla přibližně stejná a nešla dolů do ms tak by to znamenalo že by se povedlo?

andelka
17. bře 2024

Pár hodnot nic neřekne. Je potřeba mít graf a ten sledovat, vyhodnocovat.

lujhu
autor
17. bře 2024

@andelka můžu si ten graf stáhnout do mobilů ?

andelka
17. bře 2024

@lujhu graf se musí vytvořit. Jedno jak. Aplikace určitě jsou, já jsem zapisovala do klasické papírové tabulky.

lujhu
autor
17. bře 2024