Holky myslíte že ovu opravdu proběhla tak jak vyznacil graf? Ms jsem dostala ale byla jen dva dny a hodně slabá. Ráno jsem dělala tt a když nabíhala moc tak byla vidět i druhá slabá čárka. Pak jsem ale doběhla a vrátila se asi za půl hodky a už tam byla jen jedna. Stalo se někomu? A ještě dodám že bt je stále 36,9.
@pajasala Myslím, že ovulace mohla být o dva dny dřív, než je v grafu vyznačené. Jinak se mi taky stávalo, že při nabíhání byla vidět druhá čárka a pak byl test negativní a nikdy to těhotenství nebylo. Jestli máš pochybnost, zkus test za 2 dny, příp. uvidíš, co bude dělat teplota 🙂.
@katule1990 ovu test byl pozitivní 13 dc
@pajasala Aha, tak to asi graf vyznačil správně. Osobně ale ovulačním testům moc nevěřím. Nikdy jsem ho neměla pozitivní, ani se to tomu neblížilo, přitom ovulace podle BT i ultrazvuku vždy normálně probíhala.
@pajasala 17 DPO už by byl test pozitivní, pokud bys byla těhotná.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@pajasala může být i nemusí 100% ti to zde nikdo nepotvrdi. Ovulaci stoprocentně potvrdí jen gynekolog. Dobrý je k grafu měřit OVU testem.
Jinak je běžný, když si děláš test, že jde okem vidět jak nabíhá druhá čárka, ale do pár sekund zmizí. Držím palce