Ahoj,
první měsíc sleduji bazální teplotu. Chtěla bych se zeptat, jestli si myslíte že je naděje na úspěch podle tohoto grafu (přikládám i fotku ovulačního testu s datem) sex proběhl 24.,27.,29.,31.
Tech času si nevsimejte, bylo měřeno vždy ve stejnou hodinu jen zapsáno občas až večer.
A kdybyste tak zhruba zkusili testovat? Termin MS mám 11.4.
@luckapinos já bych testla klidně zítra 😉
@monika3456 7 dní po ovulaci je blbost testovat. Nejdřív tak 10-12 dní, ale zkusila bych za týden, jak se píše výše, ten 14. den.
@luckapinos nadeje na uspech je, ale ja treba mela ukazkove grafy rok a pul a stejne se povedlo az po umelem oplodneni.
@katule1990 měla jsem slabou čárku již 6 dní pred ms, ale je fakt, že já má takovou "testovací úchylku" 😂 za týden už budeš mít vysledek na testu 99%
@monika3456 Šest dní před MS ale neříká nic o tom, jak dlouho to bylo po ovulaci, každá má délku cyklu po ovulaci jinou, navíc někdy může být ovulace dřív, než je zvykem. Mohla jsi v tu dobu být klidně 10 dní po ovulaci a to už něco může být na testu vidět, ale 7 dní fakt ne 🙂.
@katule1990 já tě přece testovat nenutím 😉
@monika3456 Já nic testovat nebudu, mám doma pětiměsíční miminko 😅. Jen jsem psala, že testovat 7 dní po ovulaci nemá smysl, jsou to vyhozené peníze za test, který nemůže nic ukázat ani v případě těhotenství 🙂.
@katule1990 🙈🙉
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@luckapinos Naděje určitě je, test bych zkusila za týden 🙂