Ahojte, co si myslite o tomto grafe? Mam podla vas este nejaku sancu? 🙏🏼 Testujem o 5:30 v ustach. Dnes som robila test, ale biely ako sneh.
@kocila oki
@lllinduskaaa Dělat test 9. DPO je strašně brzy, z toho nejde usuzovat nic. 12.-14. DPO bude jasněji 🙂.
@katule1990 jasne. Ale som STRASNE nedockava. 🤦🏽♀️🤷🏼♀️😅
@lllinduskaaa Oh, nedočkavost 😝😅 Je to strašně brzo. Křivka je krásná. Spolehlivý výsledek testu bude až tak 12-14.DPO.
@hermij asi z toho nic nebude... Test je biely ako sneh. Ani naznak toho, ze by sa tam rysovala ciarka....
@lllinduskaaa tak pockej 2 dny,jeste negativni test se muze zmenit..🍀
@lllinduskaaa dokud MS nedorazi,vzdy je nadeje 👍
@lllinduskaaa
Také jsem to tak měla 🤣
11DPO večer špinění, s manželem jsem to obrečela a čekala do rána, že se ms rozjede ale ráno nic - udělala jsem test a byl tam duch - odpoledne jiný test a jasně pozitivní 🙂 dnes jsem 29tt 😍❤️
držím pěsti, aby se povedlo 🤰
@petula.bir wau. Gratulujem ❤️❤️❤️
@hermij
@kocila
@petula.bir a test biely... 😥😥😥
@lllinduskaaa jaky mas test?,zkus nam nahrat fotku,treba tam dusika vykoukame
@kocila fakt je biely ako sneh. :/ ale, dnes som uz bola 5x na wc. Aj v noci som bola 2x, teda aj o 3:30, a o 5:35 som robila uz test. A aj ten test nabiehal strasne pomaly. Musela som cca 15 sekund cikat, lebo po 10 sekindach sa mi este ani nefarbiloq. Dnes od siedmej nebudem radsej pit, a zajtra rano urobim dalsi a nahram 🙏🏼
@lllinduskaaa tak drzim palce,graf mas krasny👍
@kocila dakujem ❤️
@lllinduskaaa
Když koukám na graf tak jsi vlastně 24.DC jak dlouhý máš normálně cyklus?
Dnes bych viděla tu vysokou teplotu kvůli tomu buzení v noci. Poté tam dost hodnot chybí, ovulace mohla být později.
Toto je můj poslední graf 🙂 vynechané to mám z důvodu chřipky a horečky, tak nemělo cenu měřit.
@petula.bir zatial mi menstruacia skace, lebo som po stimulacii. Vo februari sme mali IVFko, ale dali sme si zamrazit embryjka. Inak mavam 29 dni presne ako hodinky a stale pred ms spinim 4 dni. Vlastne na 4. den spinenia dostanem ms. Stale.
Teraz v marci som mala 32 dnovy cyklus a v aprili 26 dnovy cyklus. V tomto mesiaci hned po skonceni MS som mala hlien. 3 dni asi, ale ze brutalny. 😅 Vcera som nasla hnedy mini vytok s cervenymi vlasockami, ale potom nic, dnes tiez nie + tlaky. A mavam teraz skor ovulacne bolesti ako menstruacne, tie pichacky vo vajecnikoch + prsia ma bolia neskutocne.
Hej budila som sa dnes, ale som aj isla na wc, ale skm zaspala, akonahle mi budik zvonil som sa merala.
Zeby vcera som mala iba uhniezdovanie? :O
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lllinduskaaa jeste je brzy na test,zkus tak 12DPO,to uz bude jasno 👍