Bt a ovu testy. Jak to je?

12misulkq
29. lis 2020

Ahojte holky, první měsíc merim bt..... nějak na přímo ne pořad nesnazime, ale řekla sem si, ze trosku chci pochopit svoje tělo 😀to byla chyba.... mám v tom ještě větší bordel 😀 podle ovu testu by ovu byla asi 12-13 dc ale podle bt mi vyskocilo ze ovu proběhla až 15 dc tak jak to je? Jsem z toho jelen.... co se tyče bt tak sem úplnej začátečník tak se omlouvám možná za blby dotaz 🙂

kevi1
29. lis 2020

Podla mna pozitivny ovu test si mala 12DC, ovulka nasleduje tak do 24-48 hodin od pozitivneho testu 🙂 BT nerozumiem, takze tam neporadim 🙂

12misulkq
autor
29. lis 2020

@kevi1 koukam ze fotka se zhoršila kvalitou..... ten test byl opravdu pozitivní ten 11 dc 😀 😀pak už trošičku seslabl a pak slábl dal 😀

misak48
29. lis 2020

@12misulkq 15 DC máš v grafu místo tečky šipku, takže byla teplota měřená za jiných podmínek. To je fakt, nebo jen chyba při zadávání?

12misulkq
autor
29. lis 2020

@misak48 měřila sem Cca o 15 min dřív protože sem dřív musela vztavat

tez83
29. lis 2020

@12misulkq ovu nastává až 24-48 hod. po pozitivním ovu testu (mě přišla podle bt až třetí den po požití ním ovu testu).Tak proto ten vzestup teplot později než pozitivita ovu testu.

12misulkq
autor
29. lis 2020

@tez83 jj to vím ze 24-48 hod, neříkám ze to není možný ale pokud to všechno bylo jak má 😀tak tam lítají 4 dny jen to mě zarazí..... jestli je to jakoze vůbec možný to mě zajímá 😀😀😀

misak48
29. lis 2020

@12misulkq tak 15 minut by vliv mít nemělo. Já mám třeba na sobě vysledovane, že hodina mi udělá 0,1 stupně. V tom případě by totiž i podle grafu teoreticky mohla být ovu už 14 DC. Ale spíš bych to viděla tak, že ani jeden ten ovulační test nevypadá úplně pozitivní. Já to mám třeba taky tak, pár dní je silnější, ale úplně pozitivní není nikdy, to bych musela testovat asi víckrát denně, abych to zachytila. Takže bych spíš věřila teplotě, podle které byla ovu opravdu ten 15 DC.

fafetka
29. lis 2020

Ovulacni test vypadá pozitivní ten z 12dc. Podle grafu ovu 15dc. Tj 3dny po pozitivním testu. Já to tak taky měla. Sice píšou ze ze ovulace bude do 48h po testu, ale není nic neobvyklého když je i ty tři dny. Uvidíš další cyklus jestli to u tebe bývá pravidlo. Mne to nakonec skočilo na dva dny po a už se to tam drželo tak já už BT nemerim. Držím moc pěsti ať už další cyklus raději vůbec není 😉🙏🏻🍀

clo1
29. lis 2020

Pozitivní je 12dc a někdo má ovulaci až 48h po testu, asi bych věřila bt

tez83
29. lis 2020

@12misulkq Jestli je to možné,nevím...🤷😃Ale jak jsem psala otěhotněla jsem asi třetí den po pozitivním testu.

terka80
29. lis 2020

@12misulkq smaz si bt z 9 dc je priliz vysoka a ovlivnuje ff rozhodnuti proto to mas carkovane,ovu byla 15 dc

12misulkq
autor
29. lis 2020

@terka80 smazla jsem ji a stejne deník nezměnilo 🤔
@fafetka no je mi jasný, ze musím měřit dyl než jen měsíc, ale celkem mě to chytlo a ani mi nevadí ten budicek v 5:30 😀ses hodna moc děkuji 🙂 moc tomu nevěřím u nás je to na prd by se snad musel stát zase nějaký ,,zazrak”🙂

12misulkq
autor
29. lis 2020

@misak48 u mě nebyl problém chytit pozitivní test většinou sem to měla jak hodinky, tak stačili dva dny testovat... jeden pozitivní a druhy slabší..... a podle bolesti sem to taky poznala..... teď ty bolesti byly od nějakýho 10 dc a snad dva tři dny 😀 uvidíme necekma ze z toho něco bude.... spis mě zajímalo jestli je možný takto ovulaci mít až po 4 dnech po pozitivním testu 🙂

clo1
29. lis 2020

@12misulkq mě se nezdá ten 12dc, že by byl slabší. Takže 3 dny po pozit.testu. Ovulace klidně mohla být 14dc večer nebo v noci a bt ještě nestihla zareagovat ten 15dc. Takže by to bylo v normě ještě.

terka80
30. lis 2020

@12misulkq a cara je porad carkovana?hod sem ten graf

12misulkq
autor
30. lis 2020

@terka80 ano je 🙂 to má mít nějaký vliv ten 9 dc jak si psala, ze ho mám smaznout? Já merim první měsíc tak sem v tom začátečník

12misulkq
autor
30. lis 2020

@clo1 no budu si toho muset dost načíst mě měření bt zatím nic neříká

clo1
30. lis 2020

@12misulkq začala jsi měřit pozdě, až od 10 dc, proto může být čárkovaná.

12misulkq
autor
30. lis 2020

@clo1 no měla sem od devátého ale asi i to bylo pozdě.... smazla sem ho na radu terka80 a stejne zůstala