Brát Clostilbegyt či je možné těhu?

anettzz
27. kvě 2024

Ahoj holky,
tento cyklus jsem brala clostilbegyt a pak gynprodyl. Vysadila jsem ho jelikož mi test vyšel 12dpo negativní a teplota klesla. Včera jsem dostala menstruaci normálně a večer už najednou nebyla. Dnes rano taky zatim nic jen lehka krev uvnitř na vložce ne. Dnes jsem volala na gyndu jak pokračovat, že to nevyšlo. A ona, že neví proč test dělám 12dnů po, že je to brzo a mohlo by se jednat o uhnízdění. A takle mi nemůže říct zdali jsem těhotná nebo zdali mam brát nově clostilbegyt.
Tak já jsem ztoho blázen. Mohu brát první den menses včerejšek holky? Ptala jsem se ji a ona, že nemá věšteckou kouli. Upřímně mi bylo do pláče z takových odpovědí.
Už ani nemam chuť něco řešit kvůli takovému jednání.
Jen nechápu proč by 12dpo bylo brzo?
Děkuji holky.

Ps: graf přikládám

lencaa11
27. kvě 2024

@anettzz asi na vašem místě změním lékaře zajdu si na krev pro svůj klid a test jste teď dělala jinak bych to brala jako Ms a přesně tohle je důvod proč nechápu lékaře hormony od stolu a nic neřeší ani to že se má kontrolovat žena v době kdy bere tyhle hnusy atd...🙈😔

levandule_k
27. kvě 2024

Já vím, že jsi zklamaná, že to nejde, tak hladce jak si přeješ, ale tady ti nikdo neřekne, jestli to byl první den menstruace nebo ne, protože my to také nepoznáme, jestli se jednalo o uhnízdění nebo menstruaci.

Na dalším postupu se budeš muset domluvit na gyndě. Léky typu Clostilbegyt se nasazují v určitý čas cyklu, a to ti nikdo z laiků neporadí.

Tím, že teplota začala klesat, to ukazuje na to, že má přijít menstruace. Na druhou stranu, měření může vykazovat chybovost. Každá metoda má své limity.

Za mě Ti dr. neřekla nic tak strašného ani tady na diskuzi nemá nikdo věšteckou kouli.
Jestli s ní nejsi spokojená, najdi si jinou gynekoložku, nebo se objednejte do CARu, nevím, jak dlouho se snažíte.

anettzz
autor
27. kvě 2024

@lencaa11 děkuji, jenomže zítra mam začít zase brát clostíka. Tak to mi nestihnou přijit výsledky krve. Tak ona mě dělala hormonální profil, i kontrolu 12DC. Ale pak mi neřekla co dál. Napsala gynprodyl 16-25 a tim to haslo tak jsem ho 25den vysadila když byl test negativní. Což bylo 12dpo.

lencaa11
27. kvě 2024

@anettzz tak udělej te test a uvidíte

anettzz
autor
27. kvě 2024

@levandule_k jsem ☹ nemyslim si, že by 15dpo mohlo být uhnízdění. To je už pozde. Ta sliznice by bylo přestárlá.
Poslala mi nový recept Clostíku a tim to haslo. Tak snad to neni špatně. Zítra začínám.
Neříkám, že řekla něco špatného, ale já jsem pacientka a ona gynekoložka, tak předpokládám, že mi poradí co a jak. A ne, že mi řekne tohle. To se rovnou mohu léčit podle internetu.
Jinak snažíme se rok a 3měsíce. Partner byl i na spermiogramu a vyšlo mu méně spermii a objemu ejakulátu. Ale prý by to neměl být problém.

levandule_k
27. kvě 2024

@anettzz Já nevím, co ti na to odpovědět, asi je to dost málo pravděpodobné, že jsi těhotná. Asi by se ve mně něco zlomilo, po tom, co mi jen poslala recept. Předpokládám, že běžně nemáš menstruaci jednodenní. A pokud mi léky takto ovlivní menstruaci, blikala by mi vrovná kontrolka, jestli je brát i dále.

@lencaa11 psala o změně lékaře, já bych se asi začala řídit touto radou.