Ahoj holky doufám že tady nepoložím úplně šílený dotaz, ale stalo se některé že měla jako příznak těhu bolestivý sex a takové zvláštní křeče nebo pichaní v podbřišku při orgasmu? Trvá to tak minutu a odezní to ? 17.11. jsem měla ovulaci takže na testování moc brzo ale tohle se mi ještě nestalo a vsugerovat jsem si tohle nemohla ... nechci se už na nic upínat a tolik se sledovat ale každá snažilka to asi zná....
@hasara33 moc děkuji 🙂... zkusím testnout ...
@snazilka2018 zkus ;) a dej pak vědět ;)
@snazilka2018, za mě nezkoušet dokud menstruace nedorazí, já jsem potom vždycky zbytečně zklamaná, také jsem snažilka. Ale vím, jak těžké to je vydržet! Držím palce, u nás je to komplikovanější.
@hasara33 tak duch tam asi je :/ ale to ještě nic neznamená co ? :/ ....
@snazilka2018 no duch tam je krásný 😀 navíc tohle je test s citlivostí 25 takže myslím, že kdybys použila ten s citlivostí 10 tak bude mnohem silnější čárka ;)
@hasara33 jiný jsem tu neměla :D tak teď to čekání aby nepřišla mrcha :( ... je to mazec už mám za sebou laparku různý hormony už by to byl hotový zázrak 🙂)) ...
@snazilka2018 věřím tomu, že nedorazí ;) a jak dlouho se snažíte?
@snazilka2018 Ducha také vidím, určitě bude růst 🙂 Jak dlouho pracujete na miminku? Já jsem právě před tou laparkou, pomohla vám? Nebo jste řešili už v CAR?
@snazilka2018 druha carka je krasne videt 🙂 drzim palce 😉
@marketa1218 děkuju 🙂... snažíme se přes rok vím že někdo řekne že to je nic ale je mi 26 příteli 25 a měli jsme o tom jinou představu po půl roce nám to bylo divný tak jsem koupila ovu testy a nechytla ovulku vyrazila jsem na gyndu ale místo toho jsme začali řešit 9cm útvar na vaječníku a byl to dermoid takže laparka s tím že tam všechno "zkoukli" a protáhli... jinak chodím po půl roce na gyndu tak mi bylo divný že když jsem řekla že chceme mimi tak najednou dermoid a že mám pco ... potom na utz bylo vidět že mám hodně vajíček ale nezraly dal mi clostilbegyt ale vůbec mě při užívání nesledoval a řekl že když to nevyjde mám ho koupit znovu a pak až přijít v pulce cyklu neudal mi ani hormonální profil nic tak jsem se naštvala a objednala se do caru jenže jsem to dostala po kapičkach naděje si myslím jindy byl problém to i dostat no a tak jsem když jsem to dostala sáhla po tom clostilu :/ na vlastní pěst týden po dobrani opravdu ovulace a ted tenhle dušík .... věřím že mít jiného gyndare šlo by to líp a jinak .... jinak tu laparku si hodně chválí a segre zabrala mě to tam vyčistili a řekli že to chce co nejdřív držím moc palečky!!!!! ☘🍀☘🍀❤🙂
@leymea moc děkuju snad mrška konečně nedorazi.... 🙂už si to moc přejeme...
@snazilka2018 tak to se snažíte stejně jako my, také jsem o tom měla jinou představu, no ale bohužel skutečnost a představy jsou rozdílné věci ....já teď čekám jestli mrcha dorazí a doufám, že už konečně nedorazí celých 9 měsíců 😀 😀
@hasara33 moc ti to přeju ať to vyjde ☘🍀☘🍀❤
@snazilka2018 díky moc ;) já jsem si jistá, že to vyšlo i tobě konečně ;)
@hasara33 kéž by !! 🙂byl by to krásný vánoční dárek... jinak nevíš zda je něco čím vše jakoby posílit? Listovku beru kontryhel jsem pila pouze do ovulace ...
@snazilka2018 podobné obtíže jsem měla já a od včera potvrzené těhu na gyndě z krve. Držím palce a věřím, že tam prcek je
@lucinkamarecek moc děkuju a přeji zdravíčko a vše vpořádku ! ❤🙂👶
@snazilka2018 rozumím, také jsem měla trošku jinou představu o otěhotnění, ale to si myslím, že každá z nás ,,snažilek". My čekáme zhruba dva roky, já se léčím se štítnou žlázou/ hypofunkce, ale jinak jsme s manželem oba v pořádku. Štítka je zaléčená, ovulace probíhá, hormonální profil také v pořádku, ale někde je prostě asi ten ,, zakopaný pes". Ale kde, že.. takže v lednu laparka a ještě začnu cvičit Mojžíšovou na posílení pánevního dna a třeba snad se potom také usměje to štěstí i nás. 🍀🙏🙂
@marketa1218 štítku mám taky zaléčenou ... laparku i Mojžíšovou si všichni pochvalují tak snad ☘🙂 ....
@snazilka2018 to mi povídej, nic jiného si pod stromeček nepřeji ....hele já beru akorát listovku a vitamín E ;)
@marketa1218 Mojžíšovou jsem cvičila půl roku a myslím že pomohlo
@lucinkamarecek Tak to také moc ráda čtu! 🙂
@marketa1218 neboj vyjde to
@snazilka2018 super, to vypadá dobře 🙂 Myslím, že můžu gratulovat a tiše závidět..
@marketa1218 Moc děkuju ale já mám ještě strach mam to dostat sobota/neděle 🙄🤔... zítra zkusím citlivost 10 a ranní moč... budu ti držet palečky ať se taky zadaří věřím že laparo udělá taky svoje 😊😊
@snazilka2018 ahoj já testovala dva dny před ms a nepřišla zatím potvora držím palečky už nepřijde pěkná čárka
@lucinkamarecek moc děkuju! 🙂🙂musím se vyklidnit a věřit.... jen jak člověk prošel samýma překážkama tak je strach se radovat ale moc děkuji a všem nám držím palce ať už nás čeká jen pěkné
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@snazilka2018 ahoj, test klidně zkus ;) teď jsi podle ovulace 9 DPO takže teoreticky by test mohl už něco zachytit ;) ale použij citlivost 10 a pouze z ranní moči ;) přeji hodně štěstí