Ahoj. Jsem 3m od sekce...menstruaci mam od 1.mesice. a vzdy mam ted hodne bolestivou ovulaci...pred sekci jsem o ni ani nevedela. Mela jste to nektera stejne? A co vam na to rekl gynekolog?
mam to stejne, dost me to teda prekvapilo, doufam, ze se to postupem casu zmirni, protoze ta bolest je fakt mnohem horsi nez ms...
@jitulka87 hoja, ja rodila spontanne, ale od porodu jsem pak ovulaci mela taky uz vzdy bolestivou. Do te doby jsem o ni vubec nevedela. Doktorka mi to ale nedokazala vysvetlit, takze nevim, cim to je. Pry se to stava a je to caste, to je jedine, co mi na to rekla.
No...pravda je, ze zlata menstruacni bolest teda 😯 clovek si ted nemuze poradne ani sednout 😤
@jitulka87 presne, ohybalo me to v pase. Ale na druhou stranu je to celkem dobra vec k planovani dalsiho potomka 🙂
Tiež mám od porodu sekciou veľmi bolestivú ovuláciu, bohužiaľ už je to viac ako rok od prvej MS po porode a zatiaľ žiadna zmena, jeden deň chodím úplne zhrbená a je to strašná bolesť...
Já mám od porodu sekcí 5 let a stále mám bolestivou ovulaci, i prsa vždy bolestivá a nateklá. Před porodem, jsem o ovulaci také ani nevěděla.
Ja nemam po sekci..ale ovulaci mam bolestivou take...myslim ze to neni sekci..ale celkove porodem. Proste zmeny...
...no...nemame to my zeny jednoduche...
@letadylkokane Přesně tak to má i já od druhého porodu a nikdo mi s tím nedokáže pomoct,teď zkoušíme ha jestli to pomůže.
@letadylkokane No ,ale v té době se dá plánovat leda teoreticky,protože sex nepřipádá v žádném případě v úvahu,bych umřela bolestí,leda to tam jenom nalít😉😀 ale já už naštěstí žádné neplánuju,takže mi to vůbec nevadí.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
A jeste jedna otazka...ovu test s 1 puntikem je negativni?