Bolesti po ovulaci nebo uhnízdění?

4. čer 2022

Ahoj ženy, chci se zeptat, zda máte některá POovulacni bolesti? Měla jsem ovu potvrzenou ultrazvukem koncem minulého týdne a tento týden mě trápí bolest v podbřišku, bolestivé dosedani, vystřelujici až do zad atd a zajímalo by mne, čím to může být, jestli to může být třeba uvolněná tekutina po ovu? Máte to tak některá taky? Ještě mě napadlo, jestli to už nemůže být třeba uhnizdeni? Ale žádné špinění u toho nemám.
Děkuji.

eloana
4. čer 2022

Muze to byt samozrejme oboje…

vikysek0987
4. čer 2022

Ano,také jsem to tak často po ovulaci měla, přesně jak píšeš....Jinak třeba u hnízdění jsem nešpinila, není to pravidlem.....

autor
4. čer 2022

@eloana Je mi jasné, že to může být oboji, nebo taky něco jiného. Jen mě zajímá, jestli to měl někdo podobně.
@vikysek0987 Děkuju, a také jsi to měla až pár dní po ovulaci, nebo bezprostředně po ní?

eloana
4. čer 2022

Spineni, kdyz bylo uhnizdeni jsem nemela- byla jsem tehotna pred rokem - tehottnstvi teds nedopadlo a to jsem teda pocitila takove chvilkove bodani v podbrisku . Pak jsrm si uvedomila, ze to asi bylo uhnizdrni. Jinak u zbylich tehotenstvi jsem spinila, ale az dele 5-6 tyden- to uz uhnizdovsni byt nemohlo

karkulka1283
6. čer 2022

Mě když takhle bolelo břicho tak vajíčko bohužel neprasklo ale přerostlo v cystu