Zdravím všechny co se snaží, i ty které už mají to stesti a čekají vysněné miminko. 🙂
Chci se zeptat na vás názor i když vím ze s jistotou mi neodpoví zatím nikdo.. ovulaci jsem měla 31.10, styk proběhl během před i po :D beru kys listovou, piju čaj z kotvicniku, a teď už asi dva dny mám občasné pichlave bolesti v podbrisku, hustý bily výtok, a mam šílené výkyvy nalad, porad neustále brecim :D:D a bolí mě na dotek bradavky, vím ze bradavky můžou bolet i před ms ale mě nebolely vůbec nikdy. Na test je ještě brzy zbyva mi do ms ještě 9 dnů, tak jestli někomu třeba takhle začínalo těhotenství? 🙂)) snažíme se už rok a čtvrt..
Děkuji za odpovedi a přeji hezky den 🙂
@majka116 určitě 🙂 budu na tebe myslet, dej sem kdyžtak pak prosím vědět, jak to dopadlo 🙂 čekám dost podobně jako ty, co z toho tenhle měsíc bude. Ovulaci jsem měla nejspíš 3.11., ještě čekám, jestli to BT potvrdí 🙂 jsem druhý cyklus po zamlklem těhotenství, tak to zkoušíme znovu... Třeba budeme mít štěstí a potkáme se v terminovkach 😉
@misak48 tak taky držím palce ať to dopadne podle tvých představ 🤞 já měřila ovulaci testy, nějak si přesně nejsem jistá měřením BT a navíc nechci začínat teď skoro na konci cyklu tak to zkusim kdyby to teda náhodou nevyšlo, od nového cyklu.🙂 určitě dam vědět, jsem rada ze tady je někdo prijemny, milý a schopny odepsat a poradit na emiminu to bylo úplně o něčem jiném, tak jsem se na to vyprdla ale teď jsem to zkusila aspoň tady. :D
Podle výtoku a bolavých prsou jsem u prvního těhotenství věděla, že je "něco jinak" už docela dlouho před ms (zhruba ten týden po ovulaci) a tušila, že jsem asi těhotná. A byla 🙂
Tak držím palce 😉
@majka116 no pokud by to byly těhotenské priznaky, ukázal by to test, ale 6dpo je to podle mého blbost. To to vajíčko ještě není ani uhnizdene
@majka116 jsem na tom naprosto stejne☺️ Ve stejny den ovulace a priznaky totozne (az na ty prsa)😂ale ty me bolela u prvniho tehotenstvi az cca 6tt....sle obavam se ,ze u me to bude spis pms nez tehotenstvi☺️Kazdopadne drzim palce☺️
@lachtanice86 taky se mi to zdálo brzo, akorát mi to prislo zvláštní protože ms mám absolutně bez bolesti úplně čehokoliv, kolikrat ani nevím ze ji mám :D tak jsem se jen ptala, no uvidíme 🙂
@michaelarousova tak to je super :D každopádně taky přeji hodně stesti ať ti vyjde dle tvých představ 🙂
Připojím se! Já měla ovulaci 30.10.
Ty příznaky, které popisuješ mívám teď posledních 5 měsíců po vysazení hormonální antikoncepce každý měsíc. Jakmile mám po ovulaci tka se mi změní vytok na hustý bílý, bolí mě prsa a pobolivaji občas vaječníky a menstruace vždycky přišla. Takže Tě úplně nepitesim, ale může se jednat o normální druhou fázi cyklu podle mě.
Jinak pro zajímavost já zase tento cyklus nemám po ovulaci vůbec ale vůbec žádný příznak 🤷🏼♀️
@luckapinos určitě to možnost je, nemusí to hned značit těhotenství, jen se ptám protože jsem to nikdy neměla a jak už jsem psala ms mívám úplně bez bolesti a ovulaci taky :D
Mám to úplně stejně, všechno odpovídá, jako bych to psala já. 😃🤷🏼♀️ tak sem zvědavá jak nám to dopadne.. 🧐🤗
Taky jsem zvědavá... Mám pocit že je to upme nevyzpitatelny 😅
Tak si držme palce!
Plánujete kolem toho 10. 11. testovat nebo to necháte být? Já asi raději počkám do pár dní vynecháne MS abych pak nebyla zklamaná kdyby tam byl duch a pak se to nevyvedlo...
@luckapinos trosku se bojim, protože už se mi stalo ze jsem testovala před ms a nakonec z toho nic nebylo.. ale jak se znám, myslím ze všechny, budeme nakonec testovat😀 jako moje hormony jsou teď úplně mimo divala jsem se na film divoké kocky a cely jsem ho probrecela ze to je sladarna přitom romantické filmy nesnasim😀 takže držím palce i vám všem tady, a snad nám to vyjde❤️
@littleannie
@luckapinos já jsem teda až 3 dny za vámi, ale vím, že to nevydržím a testovat 10 DPO budu 😁 já mivam ale LF jen kolem 10 dní, takže těch 10/11 DPO ke pro mě vlastně už den vynechané MS. Jsem nepoucitelna, vždycky jsem testovala takhle brzy a v každém těhotenství už na testu něco bylo (těhotná jsem byla už třikrát, ale bohužel dvakrát to bylo zamlkle v desátém týdnu)
@misak48 ja bych to měla dostat 15.11, a tak jak mi každý měsíc přijde ze to vzdycky strašně rychle utece a zase mám ms tak teď mi to čekání přijde nekonečně dlouhé :D
Mě se to stalo jednou asi před 4 rokama ze vše odešlo i s ms, ale to bylo neplánovaně bylo mi teprve 17.. a minuly rok v říjnu kdy jsem měla 2 měsíce bez ms a doktor mi pořad tvrdil ze jsem asi teda tehotna ale hcg z krve bylo pořad negativni, a pak jsem skoro 2 měsíce zase krvacela ani mi vlastně neřekl co to bylo, tak jsem změnila doktora a cyklus mám celkem pravidelný, tak budu tiše doufat👍
@luckapinos ja sem otehotenela uz dvakrat(jednou to nakonec nevyslo) pokazdne ihned.. vubec me nenapadlo testovat driv.proste jsem jsemti nedostala udelala test a bylo to...jenze ted to nejde hned a nejak neumim cekat az pokud se ms nedostavi😂takze budu urcite driv☺️Jestli budu zklamana ted nebo az kdyz to dostnu je celkem jedno si myslim☺️
Plánuju testování na středu, jestli se do té doby nedostaví ms... 😊
Jinak teď mě totálně pálí žáha... 🤔🤣
@majka116 ahoj, ja mela posledni pul rok vzdy po ovulaci pms, ze me bolela hrozne prsa. Tentokrat po ovulaci me zacla opet bolet prsa, tak jsem si rikala, ze hmmm tak zase nic 🙄 do toho me zaclo bolet bricho jako pred ms, to mi bylo trosku divne, tak jsem si ted delala test (3 dny pred ms) a 4 testy pozitivni 😍 takze ta bolest bricha by klidne mohla znamenat tehu 😊
@majka116 Já jsem taky tenhle cyklus měla dvakrát takový ten lepkavy vodnaty vytok! Jsem z toho taky jelen! První v půlce cyklu i s pozit. testem a druhý asi týden potom...
Nicméně mě dneska začalo bolet břicho a píchat u vaječníku, takže očekávám MS... Měla by přijít v pátek :-/
No tak jsem zkusila ovu test, přidám fotku toho dnešního i těch předchozích, ale tam si nejsem úplně 100% jistá těmi datumy, protože jsem to predtim nezapisovala, ale měla jsem je schované. Dnešní je prokazatelně o dost silnější než poslední, tak teď nevím jestli je možnost mít znovu ovu nebo je to něco jiného?
@majka116 Já si regulerne myslím že možná budeš mit znovu ovulaci... Kdy očekávás MS? Já byt tebou na to dneska a zítra ještě projistotu zkusím vlitnout...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@majka116 hustý bílý výtok jsem měla v každém těhotenství už od začátku, bolest bradavek je taky dost typická. Ale upřímně 6 (4 před dvěma dny) dní po ovulaci je dost brzy... Může to být i psychické, protože si moc přeješ otěhotnět. Znám to 😉 moc držím palce, ať to tentokrát dopadne 🙂