Ahoj, snažíme ses přítelem o miminko, a už dva dny mám bolesti břicha jako kdybych posilovala 😁 hlavně teda kdy myju nádobí nebo se více namáhám, a taky i při sezení , když ležím je to docela v pohodě, nevím teda jestli to značí třeba těhotenství🤣dnes mě teda začali bolet i prsa, jinak žádné příznaky a test negativní, měl to někdo podobně??
@wladimira odp11, ale nikdy jsem takové bolesti předtím neměla, proto mě to zaráží 😁
@majkynka98 tak to už nebude ovulace to by už mohlo byt těhu 🤗
@wladimira a testovat nejdříve teda až po vynechání MS?
@majkynka98 to záleží na tobě kdy test uděláš ,každý má jine množství hcg v krvi ,bývá třeba 10-11odp vidět takzvaně duch ,co se doporučuje udělat test až po vynechání MS pač z duchu se muže stát biochemické těhotenství a odejde s MS 🤷🏻♀️
@wladimira test jsem si dnes dělala, ale vyšel negativní 😔, zkusím zase za 2 dny
@wladimira tak dneska jsem zkoušela test z ranní moči a je tam dušík 😍 mám takovou radost, ale radši počkám ještě těch pár dní, MS by měla má toho 12, tak snad mrška nedorazí
@majkynka98 jeee no tak paráda moc vám přeji ať dušík sílí 🙏🏻🍀//
@wladimira moc děkuji 😍
Ahoj holky, 7.1.jsem měla s partnerem nechráněný sex. Dnes ráno jsem na wc měla na toaletním papíře jemně růžový výtok.. Nikdy jsem neměla bolesti při ovulaci ani při menses a dost mě píchá v levém vaječníku...Co to může prosím znamenat?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@majkynka98 muže to byt dozvuk ovulace,jak dlouho jste odp ?