Bolesti a nevolnost po sexu. Měly jste také?

martikbertik
9. lis 2019

Ahoj holky, jsem trochu zoufalá, tak se chci zeptat.. zda některá z vás měla něco podobného.

Asi půl roku se snažíme o mimčo. Antikoncepci nejím už 3 roky. Krom toho, že každý měsíc mam takový ty (vsugerovaný/nevsugerovaný) příznaky... že mi je špatně, slabo, cítím se jinak, je mi na zvracení... tak nikdy nic. Naopak přijde až nesnesitelně silná menstruace, kterou jsem nikdy dřív neměla (až ted poslední půl rok). V pohodě. Bohužel jsem si všimla, že po sexu.. mě vždy začne jemně bolet podbřišek (nic hrozného) a je mi nevolno jako by od žaludku. Vůbec nevím čím to je.. zda nějaká reakce na sperma.(. A tím, že se snažíme hodně... tak máme hodně i sex :D a takhle zle mi je skoro každý den.

Když jsme se začali snažit... tak jsem byla u gynekologa s tím, že mám hrozně silné krvácení a příznaky. Řekl mi, že mám zánět dělohy a dal mi antibiotika. Popravdě nevím co se děje.. a nechce se mi věřit, že bych každý měsíc po snažení měla zánět dělohy :D.

Setkala se některá s tím??

Děkuju za rady. 🙂

martinakokyova
9. lis 2019

@martikbertik zeptej se svého gynekologa proč to tak máš, jinak ti může byt zle i s toho že ten sex máš furt a jestli každej den tak se nediv :D to tělo taky potřebuje odpočinek

horska1
9. lis 2019

Ahoj,jestli jsi to předtím neměla tak bych asi ještě vyšetřila partnera na urologii,zda nemá bakterie které Ti vadí. Tím myslím urologické i sexuální. Zánět dělohy není jen tak opakovaně bez důvodu. Pak tam může být i imunitní reakce,na to se dělají testy krevní. Při obtížích s dělohou Tě může často bolet břicho i nevolnost po sexu,podráždí se tlakem. Přeji at se vše dovyšetří a pak se mimi povede 🙂