Ahojky děvčata 1/9 ,mi skoncila MS a docela byla bolestiva musela jsem si vzit i parkrat ibalgin dneska 3/9 a opet me boli silene vajecniky , normalne je citim behem OVU, 2-3 dny , a pred MS, ale ted to byl-je mazec ☹ nevite co to muze byt nechce se mi brat furt prasky, snazime se o mimi ,ale zatim bez uspechu. Dekuji za rady.
@jitulka87 prave ze jsem to taky nezazila mam to poprve snazime se o mimi uz druhy rok uz jsme podstoupili i 6x IUI a IVF a nic oba zdravi. Ale ted Uz minuly cyklus me to zaclo trapit lehce ale ted to bylo horsi... A opravdu se mi nechce cpat prasky... No zajdu asi za lekarkou a uvidime. Diky 😉
@verajan Zadnou bolest bych urcite nepodcenovala. Napada me endometrioza? Pokud nemas cysty tak nejde na UZ videt myslim, lze potvrdit/vyloucit jenom laparoskopicky. To by mohla byt i pricina neplodnosti. Delali ti pred IVF tyhle vysetreni?
@jednaholkaa delali mi veskera vysetreni a pred IVF jsem takove bolesti nemela trapi me to ted. Cca.druhy mesic. ☹ no dekuji devcata zitra rano letim k lekarce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@verajan uplne neporadim. Jen se pridam, ze to mam taky. Vetsinou bolest trva od ovu az po ms. Ale ne asi tak velka jak u tebe. Mam to posledni 2 cykly.