Bolest v podbřišku po možném oplodnění. Máte zkušenost?

tesssina
9. čer 2022

Ahoj,
jsem zmatená.. Potřebuji poradit.

Rozhodli jsme se, že zkusíme mimino :D, shodou okolností, jsem až pak zjistila, že to bylo den před očekávanou ovulací - řekněme tedy PONDĚLÍ.

Druhý den večer (ÚTERÝ) jsem začala cítit nějaký tlak v břiše, ale myslela jsem si, že to jsou střeva, po kebabu k večeři.. Jenže ve středu už mě začalo v podbříšku občas píchat a ten tlak byl pořad, že jsem se o to mimino ani nechtěla pokoušet znovu, byla jsem v nepohodě, myslela jsem si, že se teda z toho kebabu vyspím.

Dnes je čtvrtek, mám teda nafouklé břicho, ale hned ráno, když jsem vstavala, tak mě to zas píchlo v podbřiše a ten tlak mám pořad.

Jako já nevím, za mě je dost nemožný, aby to vyšlo takhle napoprvé, ani jsem s tím nepocitala a hlavně nechápu, proč mě to břicho boli. Přirovnává bych to ke dnům před menstruací, ale já mám do menstruace ještě 14 dnů.

Pár komentářů, že holky cítili oplodnění a hnízdění jsem našla, ale vždycky jsem si myslela ze první příznaky chodi až s vynechanou menstruaci.

ZÁROVEŇ JDU NA GYNDU NA PREVENCI za pár dnů, bude to 10 dnů po styku a jsem z toho nervni, protože pravděpodobně nebudu nic vědět, přemýšlím jestli mám zkusit ráno před návštěvou test? Ale je to 6 dnů před menstruaci.

bejuna29
9. čer 2022

řekla bych, že jsi cítila tu samotnou ovulaci, nikoliv oplodnění, nebo zahnízdění.... pokud byla ovulace úterý/středa, pak vajíčku trvá, než vejcovodem doputuje do dělohy a začne se zavrtávat...to je cca nějakých 5 dní, nidace tak může být 5-10 dní od ovulace.
s tou gyndou - 10 dní po styku s největší pravděpodobností na testu nic ještě neuvidíš, i kdyby jsi těhotná byla, v lepší případě sotva viditelného ducha, který stejně nemusí nic znamenat. stejně tak doktorka nic neuvidí, max zvýšenou sliznici...

tesssina
autor
9. čer 2022

@bejuna29 Děkuji, já právě ovulaci poznám, i na které straně zrovna probíhá, ale tentokrat je to jiné, divné intenzivnější. Dnes je to 4 den od styku. Mám cyklus jako hodinky. Proto jsem z toho rozhozená, kdyby vyšel první pokus, tak to by teda byla jízda 🤣.

bejuna29
9. čer 2022

hele i kdyby vyšel první pokus, tak bys to necítila 4 dny po styku... to je vajíčko teprve na cestě do dělohy a vlastně ještě nejsi ani těhotná. to se dá říct až teprve po té, co se vajíčko zahnízdí a začne se uvolňovat hcg... mě vyšlo otěhotnět před 2 lety na první pokus taky, dokonce na jeden jediný styk v měsíci, bohužel to těhotenství teda nedopadlo.... každopádně musíš vydržet, nejlépe do MS, jestli přijde nebo nepřijde...tohle je fakt brzy na jakýkoliv příznaky

majena39
9. čer 2022

@tesssina nebylo by divné že to vyjde na první pokus, ale je divné mít příznaky den po oplodnění... To tělo samo ještě ani neví, že těhotné je... To vajíčko plave ještě bůh ví kde určitě ne ještě v děloze a neprodukuje HCG. Takže čekat... Čekat... A čekat 🙂
@tesssina

tesssina
autor
9. čer 2022

Díky, tak uvidíme. Asi to bude nějaká ta střevní nepohoda ve spojení s ovulaci.

ivetkafek18
10. čer 2022

Kdyz jdes na preventivu bude ti delat i sono. Kdyz jsi tehotna lekař to pozna podle vysoke sliznice. Když vysoka nebude tehotna nebudes. A nebo si proste pred preventivou udelej test

anna987
10. led 2024

@tesssina ahoj mohu se zeptat, jak ti to tenkrát dopadlo? 😊