Ahoj,chtěla jsem se zeptat,zda s tím máte některá zkušenosti.Pravidelně každý měsíc cca od 12DC až do toho 14DC mám lehké bolesti v podbříšku,ne neustále,ale během techto dní tu bolest párkrát za den cítím.Jedná se bolest jako lehoulinká MS a s tím souvisí i to,že během tech dnů malinko občas zašpiním....po tom 14DC se to vše upraví a nic mě nebolý,alni nešpiním.Jen mám hodně bílkovitý výtok.Chtěla jsem se zeptat,zda s tím někdo máte zkušenosti a zda by se mohlo jednat o předzvěst ovulace? Před pár měsíci jsem si měřila BT a vždy po tech bolestech a tom špinění mi klesla teplota,ale nevím,no...budu ráda za vaše názory,děkuju
pro představu přikládám foto mé BT.Takto to je většinou každý měsíc,ale to špinění třeba teď trvá už 2 dny
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Vypadá to tak, že by to mohla být ovulace..alespoň ta bolest, výtok a špinění tomu odpovídá..a pravděpodobně je to předzvěst, protože až pak ti stoupla teplota..vpodstatě, až tě to přestane bolet, tak probíhá ovulace, protože se uvolní vajíčko...kup si příště ovulační testy a v době špinění a bolestí testni, potvrdíš si ji testy 🙂