Bolest v podbřišku. Máte zkušenost s dobrým koncem?

sachmet1982
14. dub 2020

Ahoj holky mám bolesti v podbřišku přirovnala bych to k menstruačním bolestem.. Bolí mě to už asi 5 dní.. Udělala bych si test ale nechci být zklamaná a k lékaři jdu až ve čtvrtek.. Má stym někdo zkušenosti a s dobrým koncem // Děkuji za odpovědi..

katka9184
15. dub 2020

@sachmet1982 Ahoj a ty jsi před MS nebo po? Může to znamenat cokoliv. Udělala bych test, budeš vědět na čem jsi.

sachmet1982
autor
15. dub 2020

@katka9184 jsem po menstruaci ale tu jsem měla hodně slabou 1 den spinila slabé a druhý den pár kapek a večer už nic test jsem si dělala po ty menstruaci byl negativní.. Mám 17 dní po menstruaci tak nevím.. Jestli má zmysl si ho dělat špatně mi není ani unavená nic jen ty bolesti..

vendelinka08
15. dub 2020

@sachmet1982 pokud máš 17dni po ms, tak bych řekla, že to mohou být ovulační bolesti. Nebo si udělej test, pokud jsi měla slabou ms. Ale spíše bych to viděla na ovulaci. Mě vždy bolí dost silné podbřišek celý týden, je to horší než před ms, to mě totiž neboli skoro vůbec.ale v období ovulace je to děs. V podstatě celé plodné období.

dindulik
16. dub 2020

Můžou to být ovulační bolesti, kyž jsem už byla těhotná aniž bych to věděla tak to bylo jiné jako by mi to tam bublalo 🙂

sachmet1982
autor
16. dub 2020

@dindulik děkuji za odpověď po těch pár dní to přestalo taky jsem si myslela že to nejspíš budou ovulační.. Jen mě to trochu zmatlo nikdy jsem je neměla

dindulik
16. dub 2020

Ono když se vysadí antikoncepce tak po pár měsících (než se tělo srovná) se začnou dít skoro divy, začnete vše cítit jinak. Antikoncepce to vše utlumuje.

sachmet1982
autor
16. dub 2020

@dindulik já jsem antikoncepci nebrala prostě jen jak ti bolesti přišli po pár dnech odezneli.. Já sama jsem se trošku lekla

elka88
19. dub 2020

Ahoj holky 😊 my se snažíme už rok, manžel byl na vyšetření a je úplně v pořádku, já jsem brala 10let ant. Nyní 13měs. Bez.. Men. Žádná tak mi loni v červnu byl nasazen Duphaston. Ten beru 17 den od 1vního dne men. 2× deně po dobu 10 dní.. A mimi furt nikde Tak mi doktor dal Clostilbegyt ten jsem brala 3 den men. na 5 dní 2× za den, a 11 den od 1dne men jsem si pichla Otrivelle což bylo středa 15.4. V 11h dopoledne a už večer mě hrozně bolelo břicho.. Dneska je neděle a podbřišek mě pobolivá a celkově jsem nafouknutá, za poslední 3dny mám postel plnou vlasů, jsem unavená, všechno mi smrdí i některé jídlo, je mi lehce navrácení a když udělám rychle pohyb tak se mi zamotá hlava na což jsem ne trpěla. Bylo někomu taky tak? Spíš mě děsí to pobolívání břicha a podbřišku Dělala jsem si těhu test v sobotu jestli Otrivell působí a měla jsem tam ducha takže působí. Mazleničko si myslím že bylo dost v tu středu 2× čtvrtek 2× pátek 1× sobotu 2× tak snad se nám mimi už zadaří.. před chvilkou nám letěl asi 30cm před oknem čáp 😁