Bolest v podbřišku 12 dpo

teplaka1
3. říj 2019

Ahojky, je to normální? Jsem 12dpo (nedockava) a testy mam pozitivni,slabá ale je tam, ale od rána me bolí podbrisek jako bych měla dostat MS a mam bilej vytok..MS by měla být asi za 3 dny.. děje se něco?

vladienka
3. říj 2019

Taka bolest je na zaciatku tehu normalna ale samozrejme stale moze ms prist.. drzim palce

jitule_hrachule
3. říj 2019

@teplaka1 Ahoj ja si minimálně u druhého prosperujícího těhotenství myslela, že se 100% jedná o blížící MS, byla jsem ve stresu ze sestry, kterou čekala operace cysty. Když mě bolelo břicho, tak jsem se stresovala, abych taky neměla cystu, takže zmeškání MS jsem přičítala stresove situaci, až když me začalo natahovat cokoliv, jsem šla do lékárny pro test. To už jsem byla v 8tt, ale netestovala bych se dřív než první.den po vynechání MS, člověk tak předejde zbytečnému zklamání, že to nevyšlo, držím pěsti!

barcachejn
4. říj 2019

Ahojky ze zacatku je bolest v podbrisku normalni 🙂 na testu neco videt je a bily vytok jsem mela take na zacatku a dokonce ho mam stale a to uz jsem ve 12tt. Takze pokud neprijde ms tak to vypada nadejne 🙂

klonkytka
4. říj 2019

@teplaka1 též držím palce. Taky sem v očekávání menstruace a pořád doufám, že už by tento měsíc nemusela přijít. Snažíte se o první?

teplaka1
autor
4. říj 2019

@klonkytka ano snažíme se o první..uz mam testy pozitivní,tak snad to vyjde..Je to druhy pokus..minulý měsíc to nevyšlo..jsem asi blázen ale dělala jsem uz 6 testů a všechny vyšly // sice slabsi než ta druhá ale je tam...a dnes ráno byla silnější 😊 a vy se snažíte o první?A uz mas pozitivní test? Kolik jsi dpo?

klonkytka
4. říj 2019

@teplaka1 nejsi blázen, úplně tě chápu. Každá jsme jiná. Já už mám taky věk na dítě je mi 30 let a snažíme se od března. Dnes udělám test a uvidím no...taky sem šla do lékárny koupit si další test. Jsem dnes 27 cyklus a asi 13dpo...

teplaka1
autor
4. říj 2019

@klonkytka tak dej vědět jak si dopadla,me je 26 právě..Takže máme čas ale oba se těšíme na mimi 😊 snad nám to vyjde,kdyžtak pošli foto testu 😊 uz by se mohlo něco objevit..Ja jsem dnes taky 13dpo a už vypadá hezky 😊

klonkytka
4. říj 2019

@teplaka1 test bílý ....bohužel

teplaka1
autor
4. říj 2019

@klonkytka to me mrzí..😔

klonkytka
4. říj 2019

@teplaka1 menstruace zatím nikde, ale už tomu moc nevěřím

teplaka1
autor
4. říj 2019

@klonkytka když mas mít MS? určitě je ještě brzo..některe ženy vylučují HCG pomaleji..Myslím na Tebe..uz vím jaký to je...😔

teplaka1
autor
6. říj 2019

Myslím ze sílí..😊 Dnes 15 dpo,dnes nebo zitra má přijít MS ..snad uz nepřijde 😔

klonkytka
6. říj 2019

@teplaka1 moc děkuji. Menstruace by měla přijít dnes a pořád nic a test zase bílý..jsem z toho už nervózní

teplaka1
autor
6. říj 2019

@klonkytka to není možný..zkus ještě počkat jestli přijde nebo ne a pak k dr..

klonkytka
6. říj 2019

@teplaka1 jj k tomu doktorovi stejně musím teď na podzim na preventivní prohlídku, tak to tam vše probereme. Popřípadě ten clostylbegyt, ikdyz tomu jsem se chtěla vyhnout

teplaka1
autor
7. říj 2019

Tak jsem dnes byla u gynekologa,bolelo me celou noc břicho a měla jsem pocit jako bych mela mít zánět moc.měchýře..říkal ze tam žádný zánět není,ze mam krásný tehotensky vytok ale ze tam zatím nic nevidí..prý jsem 4 tyden..No a břicho bolí prý kvůli tomu ze si ještě tělo nezvyklo na něco nového..Bral mi krev na HCG tak jsem zvědavá...

barcachejn
7. říj 2019

Vidis rikala jsem ze ten vytok je normalni 🙂)) tak super dej zase vedet 🙂 ale test ti krasne sili myslim si ze neni pochyb 🙂

teplaka1
autor
7. říj 2019

@barcachejn no zítra to bude ještě lepší,kdyz se potvrdí i z krve 😊 no jinak testy jsou opravdu hezky,mam 2 zpoždění..ale doktor říkal ze i tak můžu krvácet..

barcachejn
7. říj 2019

@teplaka1 věřím že to bude v pořádku 🙂 jojo to můžeš můžeš spinit i slabé krvácet já jsem to třeba vůbec neměla, měla jsem jen ten byli výtok od začátku ale taky mi dr říkal ať se kdyztak neleknu že to je na začátku normální 🙂