Ahojky, je to normální? Jsem 12dpo (nedockava) a testy mam pozitivni,slabá ale je tam, ale od rána me bolí podbrisek jako bych měla dostat MS a mam bilej vytok..MS by měla být asi za 3 dny.. děje se něco?
@teplaka1 Ahoj ja si minimálně u druhého prosperujícího těhotenství myslela, že se 100% jedná o blížící MS, byla jsem ve stresu ze sestry, kterou čekala operace cysty. Když mě bolelo břicho, tak jsem se stresovala, abych taky neměla cystu, takže zmeškání MS jsem přičítala stresove situaci, až když me začalo natahovat cokoliv, jsem šla do lékárny pro test. To už jsem byla v 8tt, ale netestovala bych se dřív než první.den po vynechání MS, člověk tak předejde zbytečnému zklamání, že to nevyšlo, držím pěsti!
Ahojky ze zacatku je bolest v podbrisku normalni 🙂 na testu neco videt je a bily vytok jsem mela take na zacatku a dokonce ho mam stale a to uz jsem ve 12tt. Takze pokud neprijde ms tak to vypada nadejne 🙂
@klonkytka ano snažíme se o první..uz mam testy pozitivní,tak snad to vyjde..Je to druhy pokus..minulý měsíc to nevyšlo..jsem asi blázen ale dělala jsem uz 6 testů a všechny vyšly // sice slabsi než ta druhá ale je tam...a dnes ráno byla silnější 😊 a vy se snažíte o první?A uz mas pozitivní test? Kolik jsi dpo?
Tak jsem dnes byla u gynekologa,bolelo me celou noc břicho a měla jsem pocit jako bych mela mít zánět moc.měchýře..říkal ze tam žádný zánět není,ze mam krásný tehotensky vytok ale ze tam zatím nic nevidí..prý jsem 4 tyden..No a břicho bolí prý kvůli tomu ze si ještě tělo nezvyklo na něco nového..Bral mi krev na HCG tak jsem zvědavá...
Vidis rikala jsem ze ten vytok je normalni 🙂)) tak super dej zase vedet 🙂 ale test ti krasne sili myslim si ze neni pochyb 🙂
@barcachejn no zítra to bude ještě lepší,kdyz se potvrdí i z krve 😊 no jinak testy jsou opravdu hezky,mam 2 zpoždění..ale doktor říkal ze i tak můžu krvácet..
@teplaka1 věřím že to bude v pořádku 🙂 jojo to můžeš můžeš spinit i slabé krvácet já jsem to třeba vůbec neměla, měla jsem jen ten byli výtok od začátku ale taky mi dr říkal ať se kdyztak neleknu že to je na začátku normální 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Taka bolest je na zaciatku tehu normalna ale samozrejme stale moze ms prist.. drzim palce