Bolest prsou od ovulace

lalolita
26. črc 2021

Zdravím ženy,
O miminko se snažíme krátce. Minulý týden jsem měla potvrzenou ovulaci od dr,podle testu jsem ji měla dříve,Dr však potvrdil minulý týden. Nahráno i HCG z krve, negativní
Avšak od ovulace až doposud mě bolí bradavky, citlivost prsou taky šílená. Ms bych měla dostat až za 9-12dni.
Setkala se s tím už některá,že vás od ovulace bolely prsa? 😉Vždy mě bolely celkově tak max den,dva před ms.
Test plánují až jestli vynechá ms.
Nebo pocítila hned některá citlivost prsou a byla těhotná?🙂

nikjean
Autor odpověď smazal
Zobraz
nikjean
26. črc 2021

Pakliže bych brala v potaz, že jste se trefili se sexem v době ovulace (tedy před týdnem), je ještě strašně brzy na nějaké vyhodnocení, nechápu proto nabrání krve pro zjištění HCG, protože teprve teď se oplodněné vajíčko přesouvá do dělohy (tento proces trvá cca týden). Je tedy nesmysl, abys měla nějaké příznaky těhotenství, když se ještě v pravém slova smyslu o těhotenství vůbec nejedná.

nihanin
26. črc 2021

Ahoj nelze mít po tak krátké době těhotenské příznaky.. Jinak ano měla jsem to v únoru kdy bolest prsou od ovulace do ms byla šílená natekle bolestivé jako by byli nalité a těhotná jsem nebyla

majili
26. črc 2021

@lalolita mne vzdy prsa pred menstruaci bolely, nekdy delsi dobu a nekdy kratce a kdyz jsem byla tehotna, tak me zrovna nebolely vubec a ani nebyly citlive

kvetuska145
27. črc 2021

@lalolita já to měla pokaždé jinak. Někdy jsem prsa citila od ovulace az do ms a nekdy ne. Kdyz jsem otehotnela, mela jsem stejne priznaky jak kdyz ma prijit ms, bolest zad bricha a prsou. Ale kazdy mesic to bylo individualni a nedelala bych z toho zadne zavery. Nejlepsi je to neresit. Ja to pak vypustila a rekla si bud to vyjde nebo ne a pak jsem nasla //. Trochu nam teda pomohli dr ale po dvou letech uz jsem to pak vzdala a asi zo bylo v hlavě ☺️😊 ale chapu tě🥰

Drzim palce☘️🍀