Ahoj holky.. prosím o radu.
V listopadu mi vyšel pozitivní těhotensky test u pana doktora měla jsem 14 dni před mesickami.. na kontrolu jsem měla jít 14.prosince pan doktor mi zdělil že se to bohužel neudrželo a prodělala jsem biochemicke těhotenství.. test už jsem měla negativní a na ultrazvuku nic nebylo.. boleli mě prsa jenom, jelikož jsem týden meškala pan doktor mi pichl inekci na vyvolavani menstruaci tu jsem dostala do 5 dnů, měla jsem to jen 1 den slabší a 2 den jsem jen špinila a konec.. od té doby mě bolí ještě víc prsa a do toho se přidala bolest bradavek co si o tom myslíte? Chtěla jsem jít dneska na gynekologii ale pan doktor má dovolenou.. prosím o radu nebo zkušenosti děkuji
Od té doby jsem vůbec netestovala.. čekala jsem na měsičky po te injekci, která trvala jen 1 den a pak už na druhý den jen špineni a už vůbec nic ..
@martinececka zkus si ještě udělat test
Kdyžtak skoč na pohotovost nebo k jinému doktorovi, když má tvůj dovolenou, popř. se domluv telefonicky 🙂
Biochemické těhotenství bez MS. To je nějaká blbost.
@drakenn měla jsem menstruaci jen 1 den dá se říct pak už jsem jen jeden den špinila.. A tu menstruaci mi vyvolal gynekolog injekci dostala jsem to po té 5 den.. od té doby nic jen mě bolí prsa, jen mě napadlo jestli může být hned 3 4 den ovulaci po menstrauci? Je to možné?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@martinececka a test máš stále negativní?