Ahoj holky probíhá mi včera dnes a zítra OVU 🙂 po Clostybegytu, ale.... mám šílené bolesti podbřišku a celkově břicha, chodím shrbená, nemůžu se narovnat, bolí mě čůrat, bolí mě všechno. Měli jste některá taky??? Kdy odezní??????
Já byla včera na ultrazvuk, a dr říkal, že dnes a zítra bych měla mít plodný den, test má čárky silné, ale ne tak jak kontrolní. Bolí to strašně moc, byla jsem ve městě a nemohla dojít domů :( A ten čípek já ani nevím kde jej hledat :D
@crazynaa tak ty to máš potvrzené. No zkus se držet v teple kdyby to náhodou bylo to prochladnutí. A jinak čípek je malý oválek na konci pochvy, je takový hladký s malinkým otvorem. Jde nahmatat prstem. Při ovu je malinký, že na něj sotva dosáhneš. Jinak je delší lehko nahmatatelný. Hlavně si pořádně umyj ruce.
Ale bolí to tak, že nemůžu ani čůrat, píchá v zádech ve vaječníku, jeeeej :D Snažíte se o mimčo? 🙂
Prosím tykejme si 🙂 jj, snažíme, ale já nemám sama menstruaci ani natož ovulaci. Takže mám clostík, beru druhý cyklus. První mi nezabral při dávkování 1-0-0 ted mám dávkování 1-0-1 a mám tedy jeden folikul na levém vaječníku.
@crazynaa Já ms mám. Jen hodně zpožděnou a silnou. Ale ta ovu tam asi není. Beru clostík 1-0-1 už první cyklus. nevím tedy proč doktor přešel rovnou k tomuhle dávkování, ale snad to půjde o to rychleji. Mám na levém jeden 2cm (doktorka co dělala ut si nebyla jistá zda je to folikul nebo cysta, výsledek se dozvím v úterí od doktora - měl dovolenou) a na pravém pár menších. Podle všecho clostík stimuloval jen ten levý. Taky mě teď bolí víc než kdy jindy. Snad to není cysta :/ .. No pokud výsledek nedopadne čeká nás spermio a laparoskopie.. :/
Na spermio jsme byly, nic moc, ale dá se. A ty cysty, ani mi nemluv, taky se jich bojím :( snad to dobře rozpoznal :D :D ta bolest je zkrátka šílená.... bud ráda, já litovala, proč mi zas dávku hned napoprvé nenavýšil.... 🙂 no a ovu máš mít kdy dle doktora?
@crazynaa To právě nevím. Doktorka nedokázala určit (je to mladá doktorka a dělá doktorovi pouze ut a on pak vyhodnotí závěry) a doktor měl dovolenou. Čekám do úterý až konečně bude v ordinaci. :/ Podle testů tam snad něco je. Ale není to pozitivní test. Tak uvidím. Ještě tam mám jeden nebo dva tak je udělám a budu doufat...
Nene, nedali, ale můj gyndař doporučil obyčejný vit E, tak zobe každý den jeden vitamínek 100 mg 🙂 No uvidíme, strašně bych chtěla, včera jsme se snažili, ale jak mě všechno bolí, asi za 10 min jsem musela jít čůrat :D Tak myslím, že to skončilo v haj*lu :D
klidně napiš 🙂 třeba se zadaří 🙂
snad ano .. 🙂 U mě ale asi bude i problém, že dělám na tři směny a tělo nemá dostatek odpočinku .. Tak uvidíme.. 🙂
Zdravím 🙂, mám malinký dotaz. Jaka by měla byt teplota při ovulaci? Beru Clostil 3-7 DC. od 9 do 10 dne teplota 36, 6 pak 36, 2 a 13DC 36, 6 a jednou 36, 8. Ted jsem 18 Dc a zeplota je pořád 36, 6. Mam bolesti od 10 dne, je možne že uvu ještě nebyla nebo přijde později. Děkuji za odpověď
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj mám úplně to samé! Ale jen nevím jestli mám ovu. Test má jen ducha ale čípek je v poloze ovu. Nemůžu taky nic. Čůrat hrozně bolí ale ne jako př zánětu. Bojím se cysty skrze clostik, ale zase si myslím jestli sem neprochladla jak se ochladilo ☹