Ahoj, jsem tu nová. Mám takový problém. Vysadila jsem antikoncepci, ms má dorazit v pondělí nebo úterý. Ale už třetí den nosím vložku, protože mě bolí podbřišek jako před ms, ale stále nic. Žádné špinění ani ms, jen táhlý hlen. S tt chci počkat do neděle či vynechání ms. Prsa jsou bolavá a citlivá..což ale bývá i před ms. Sex byl 6.4. 2x po sobě a včera také 2x. Ovulaci podle aplikace jsem měla 5.4. Máte někdo zkušenost? Doma mám jednu malou dcerku, ale takové bolesti na začátku těhu nepamatuju, takže očekávám příchod ms, ale ta bolest mě zaráží. Děkuji za reakce.
Jestli jsi antikoncepci vysadila až tenhle měsíc (nebo klidně ten minulý), tak ani nemůžeš vědět, kdy bys měla dostat MS ;) Podle délky cyklu při antikoncepci se řídit nemůžeš a tělo se bude nějakou dobu srovnávat. Je dost možné, že budeš mít nějaký čas každý cyklus jiný.
@ivya Vysadila jsem minulý měsíc. Už si právě nepamatuju, jak to bylo, když jsem vysadila prášky před prvním snažením. Jen vím, že jsem otěhotněla napoprvé, bohužel potratila v 8tt. Pak asi 2 měsíce bez sexu (doporučení dr) a pak zase hned napoprvý se zadařilo. Tak jsem měla za to, že ms pokračovala stejně. Zítra zkusím dohledat ze zápisníku na ms, děkuju.
@lencaa11 Dohledávala jsem záznamy ms a nikdy jsem to nedostala později, ms i bez prášků pravidelná, max přišla o pár dní dřív. Takhle delší bolesti bez krvácení taky nikdy nebylo. Asi prostě budu muset počkat aspoň do zítřka, případně zkusím test. Ale děkuju, milujem se vždy z lásky, nemyslíme na snažení, netlačíme na to. Přijde to ve správnou chvíli.
Před pár hodinami mi začaly nevolnosti, zatím bez zvracení, ale chvílemi skoro letím na záchod. Připravila jsem si do kapsy tt a asi zkusím pro svůj klid. Kdyby se ms nedostavila příští týden, zavolám na gyndu.
Odpolední test negativní..
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@jackiel8 pokud máš táhly hlen a bolest v podbřišku , tak je možné,ze máš ovulaci... Klidne se ti mohla opozdit. Ja taky mívala bolestivou ovulaci . Zkuste si udělat ovulační test 🧏