Hezky vecer,
dnes jsem 9dpo, merim bazalni teplotu, protoze se snazime
o druhe dite, jsem si tedy ovulaci jista. Muj problem je ten, ze cca od 4dpo mam bolesti podbrisku a v krizi. Je to tak neprijemna bolest, ktera me probudi i v noci. Rekla bych, ze tak posledni 3 dny je bolest na leve strane podbrisku, pichlava, vystreluje mi to do trisel a stehen. Klasicky mam ovulacni bolesti cca ty 2 dny a pred ms jeden den. Tyhle bolesti neznam... Nema nekdo z vas radu, zkusenost?
Moc dekuji. 🙂
@karol1807 já to mívám při PMS
@hanulebrabec a @hanaalb a tyto pms mate opravdu tyden v kuse? Treba o bolesti v krizi, tak tu jsem mela nepretrzite 7dni a leva strana bricha, vystrelovani do trisel treba 4 dny. Jak jsem psala, ja mam pms nejvice
2 dny a predevsim v krizi. Dneska je to urcite lepsi a do ms mam 3 dny.
@rosetatto děkuji za odpověď. Ja jsem v roce 2019 byla na laparce s mimodeloznim těhotenstvím a od té doby mám podbrisek citlivejsi. A také po porodu bolestivou ovulaci hlavne v krizi... Vlastně celý porod jsem mela jen nesnesitelné kontrakce do krize. Myslím si, že to spis je z těchto důvodů. Vše jsem samozřejmě řešila se svojí gynekologickou, která se o endometrioze vůbec nezmínila.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@karol1807 ja to mam kazdy cyklus takhle. Mohlo by byt uhnizdovani priprava na MS.
Myslim, ze nikdo ti nerekne presne.