Bolest podbřišku 5DPO - máte podobnou zkušenost?

monib66
15. kvě 2021

Holky, tento cyklus mě dost mate. Jde o první cyklus po druhém porodu (po porodu jsem rok a 7m). Ale znám své cykly díky sledování STM z dřívějška. Graf vypadá zvláštně, nejenže jsem měla poprvé teplotní špici před ovulaci, ale taky první spineni, které trvalo 2 dny. Dle teplot to bylo těsně před ovulaci. Teploty ale po ovulaci se mi zatím vždy držely vysoko až do příchodu MS. Tentokrát jsou však nízké a do toho mě dnes začala bolet práva strana podbřišku (kde dle bolesti došlo tento cyklus k uvolnění vajíčka). Taky mě mate,že včera byla ovulace stanovena 9.5 a dnes mi aplikace posunula ovu na 10.5.
Máte někdo podobnou zkušenost?

izzylka
15. kvě 2021

Přece nemůžeš srovnávat nynější cyklus s cyklama , které byly kdysi 🙂 pokud teď byla první ms po porodu, celkově ten cyklus může být ještě rozházený, než se to celé srovná 🙂

ema90
15. kvě 2021

@monib66 Prosim vas… to nemuzete vubec takhle brat. Nemenstruovala jste kdo vi jak dlouho. Na cykly pred otehotnenim uplne zapomente a vymazte.
Ted zacinate uplne od zacatku. Tudiz nejaky vysledky muzete srovnavat tak po pul roce, az se vam cyklus srovna.