Ahoj, v Sobotu sem měla růžové špinění a v neděli sem začala hodně krvácet i větší kusy krve, bylo mi zle od žaludku a celkově vše mě bolelo. Menstruace skončila dnes. Ale pořád mi bývá zle od žaludku, měla sem pichlavou bolest v podbřišku, která trvala asi 2 min... Únava, nevolnost a bolest celého těla stále trvá.
Nevím jestli testovat nebo ne.
Sem 3 týdny a pár dní po lapa operaci (srůsty, cysta a endometrióza) Ve čtvrtek (2 týdny zpátky) jsme měli nechráněný styk poprvé po operaci a pak obden.
Doktorka mi doporučila sex po operaci co nejdříve, kvůli očistce těla, údajně by to mohlo vyjít.
Zajímá mě, jestli bych mohla být čistě teoreticky těhotná a jestli mám testovat. Děkuji
@stastnamatka07 proc testovat kdyz byla ms?
@stastnamatka07 mam stejne priznaky po ms taky a nekdy se protahnou az do ovulace☺️ Takze si myslim ze tehu to nebude ,ale test zkusit muzes pro tvuj klid☺️
Nechci strašit, ale když jsem měla takovou voňavou menstruaci, při které mě bylo šíleně zle. Tak pak jsem dvě čárky našla, ale bylo z toho mimoděložní.. Pro klid bych test udělala.
@stastnamatka07 Ja jsem tehotna i pres ms byla, ale zle mi zacalo byt az zhruba dva tydny po ni. Ze by vam bylo zle uz takhle na zacatku, to by asi bylo brzy, ale kdo vi. Zkuste test. Taky to muze byt treba jen ze stresu.
Nebudu testovat, dnes sem byla u doktorky a nic nezjistila 😁
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Pokud přišla MS v tomhle stylu je test podle mě zbytečný. Ale tohle je na tobě, já si osobně myslím, že to stejně nevydržís 😁😉