Ahoj holky jsem 5+5 a asi tri dny me strasne boli zaludek... Musim sedet nebo lezet skrcena aby to nebolelo.. Muzete mi poradit dekuji
Ale neohrozi to nejak mimi... U prvniho tehotenstvi jsem nic takoveho neznala prave me to uplne zaskocilo ta bolest. Snad to co nejdriv prejde nebo vyletim z kuze
Prave ani nevim co jist a pit..
tehu hormony drazsi zlucnik, tak muzes mit zl.kaminek a zlobi to ... radeji zajdi k dr. at udela sono... ja treba mam zlucnikovy kaminek , nikdy jsem nemela standartni bolesti jak u zlucniku ale bolel me zaludek ...
Az se uplne desim.. Ja hlavne at to mimi neublizi
Co zkusit nahřít v mikrovlnce rašelinu a nebo jen ročník a dát si to na břicho?
Udelam cokoli od bolesti
Já nevim, bolest žaludku bych nebrala na lehkou váhu... Něco jiného je, když je ti proste nevolno nebo zvracis, to tak nějak k těhotenství patří, pokud tedy není zvracení extrémní.
Ale silnou bolest žaludku bych probrala s lékařem. Ženské tady lítají k doktorovi kvůli každé pitomosti. 😊
A muze to nejak ohrozit mimi..
@zuzibuzi Hele to těžko říct, jednoduše pokud ti ta bolest nějak nesedí a přijde divná a nenormální tak sjeď na pohotovost
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@zuzibuzi mela jsem to taky tak ale az tak kolem 7 tt a bohuzel nic mi nezabralo a prestalo to az tak v 9tt... musela jsem vydrzet..👌