Bolení žaludku. Co poradíte?

zuzibuzi
17. led 2020

Ahoj holky jsem 5+5 a asi tri dny me strasne boli zaludek... Musim sedet nebo lezet skrcena aby to nebolelo.. Muzete mi poradit dekuji

terezsk
17. led 2020

@zuzibuzi mela jsem to taky tak ale az tak kolem 7 tt a bohuzel nic mi nezabralo a prestalo to az tak v 9tt... musela jsem vydrzet..👌

zuzibuzi
autor
17. led 2020

Ale neohrozi to nejak mimi... U prvniho tehotenstvi jsem nic takoveho neznala prave me to uplne zaskocilo ta bolest. Snad to co nejdriv prejde nebo vyletim z kuze

terezsk
17. led 2020

@zuzibuzi myslim si , ze urcite ne alespon u me je vse v poradku , neboj se hold kazde tehotenstvi je jine a boli ho jine veci 🤗 zkus pit hodne vody a jist ovoce a zeleninu , nic tezkeho do zaludku 🙈

zuzibuzi
autor
17. led 2020

Prave ani nevim co jist a pit..

janapetrvalska
17. led 2020

tehu hormony drazsi zlucnik, tak muzes mit zl.kaminek a zlobi to ... radeji zajdi k dr. at udela sono... ja treba mam zlucnikovy kaminek , nikdy jsem nemela standartni bolesti jak u zlucniku ale bolel me zaludek ...

zuzibuzi
autor
17. led 2020

Az se uplne desim.. Ja hlavne at to mimi neublizi

jane_1
17. led 2020

Co zkusit nahřít v mikrovlnce rašelinu a nebo jen ročník a dát si to na břicho?

zuzibuzi
autor
17. led 2020

Udelam cokoli od bolesti

eithelwing
17. led 2020

Já nevim, bolest žaludku bych nebrala na lehkou váhu... Něco jiného je, když je ti proste nevolno nebo zvracis, to tak nějak k těhotenství patří, pokud tedy není zvracení extrémní.
Ale silnou bolest žaludku bych probrala s lékařem. Ženské tady lítají k doktorovi kvůli každé pitomosti. 😊

zuzibuzi
autor
17. led 2020

A muze to nejak ohrozit mimi..

lilian2111
17. led 2020

@zuzibuzi Hele to těžko říct, jednoduše pokud ti ta bolest nějak nesedí a přijde divná a nenormální tak sjeď na pohotovost