Ahoj holky, jdu s dotazem, mam mesic vyndane telisko a s partnerem se snazime o miminko, nechavame tomu volny prubeh, protoze vime, ze se to nemusi podarit hned. Uz tak 14 dni mam velmi caste bolesti v podbrisku a stridaji se strany, chvili prava strana, chvili leva strana, chvili celkove podbrisek, obcas je to az dost neprijemny a porad sem takova nafoukla, ze mi nejde moc zatahovat ani bricho, vite jak to myslim😀 tyden na zpet sem nasla pri utirani lehce ruzovou krev na toaletnim papiru od te doby ale nic, test jsem si delala naposled v pondeli a negativni, mam v planu udelat zitra test z krve do ms mi zbyva 10 dni.
Dekuji za nazor.
@kristyna92 10 dní do ms a už zkoušíš test? To jsi uz rovnou mohla zkusit test hned po sexu..
I na test z krve je moc brzo. Minimalne tak 5-6dnu pred ms. Driv ti stejne nic neukaze. Mne prvni test tehotensky ukazal 8dpo ale ja mela brzo ovulaci
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@kristyna92 Nemá smysl dělat test 10, resp. 13 dní před menstruací, to ještě nemůže nic ukázat. Bolení v podbříšku nebude souviset s těhotenstvím, když se ti to děje už 14 dní a do menses máš 10 dní, to jsi nebyla ještě ani po ovulaci. Test si udělej v době očekávané menstruace.