Bolení v podbřišku. Co myslíte?

kristyna92
9. čer 2022

Ahoj holky, jdu s dotazem, mam mesic vyndane telisko a s partnerem se snazime o miminko, nechavame tomu volny prubeh, protoze vime, ze se to nemusi podarit hned. Uz tak 14 dni mam velmi caste bolesti v podbrisku a stridaji se strany, chvili prava strana, chvili leva strana, chvili celkove podbrisek, obcas je to az dost neprijemny a porad sem takova nafoukla, ze mi nejde moc zatahovat ani bricho, vite jak to myslim😀 tyden na zpet sem nasla pri utirani lehce ruzovou krev na toaletnim papiru od te doby ale nic, test jsem si delala naposled v pondeli a negativni, mam v planu udelat zitra test z krve do ms mi zbyva 10 dni.
Dekuji za nazor.

katule1990
9. čer 2022

@kristyna92 Nemá smysl dělat test 10, resp. 13 dní před menstruací, to ještě nemůže nic ukázat. Bolení v podbříšku nebude souviset s těhotenstvím, když se ti to děje už 14 dní a do menses máš 10 dní, to jsi nebyla ještě ani po ovulaci. Test si udělej v době očekávané menstruace.

nihanin
9. čer 2022

@kristyna92 10 dní do ms a už zkoušíš test? To jsi uz rovnou mohla zkusit test hned po sexu..

ivetkafek18
10. čer 2022

I na test z krve je moc brzo. Minimalne tak 5-6dnu pred ms. Driv ti stejne nic neukaze. Mne prvni test tehotensky ukazal 8dpo ale ja mela brzo ovulaci