Mohu se prosím na něco zeptat? 15.1. jsem byla na preventivce a dr. mi řekla, že ovulace byla tak 3 dny zpět (o víkendu byl sex) a MS přijde zhruba za 14 dnů...týden na to mi bylo špatně (na zvracení a žaludek na vodě)...a od tohoto úterý špiním (v úterý slabě růžová a jeden malinký kousek čerstvé krve, včera to bylo to samé - jen je to hnědorůžové a dneska je to růžové), vždy ale jen na toaleťáku...mám pro jistotu vložku a tam je to hnědé. Občas mi píchne kolem pupíku a mám pocit, jak kdybych měla namožené svaly v podbřišku. Už více jak týden mám na dotek citlivé bradavky (hlavně jednu). Ještě dceru kojím...má cenu dělat si těhotenský test nebo je to MS? Děkuji
@veronika8808 dobrý večer....děkuji....jj...zkusím...
@biton ahojky, pakliže máš citlivé bradavky, tak bych řekla, že je velká pravděpodobnost tehu. Přesně mě strašně bolela jedná bradavka. I to špinění bych typla jako projev zahnizdovani
@ivuska1986 myslíte, že je to možné, když ovulace byla 12-13.1.?
@biton Tak já jsem začala špinit zhruba v pátém týdnu, od ovulace přesně za pět dnů mě začalo bolet strašně břicho a nakonec se přidaly i záda v oblasti bederky, litala jsem po doktorech, každý mi stanovil jinou diagnózu 😂 jen tehu nikdo netušil, mě to ani nenapadlo a říkala jsem si, že napoprvé se to přeci nemůže povést, když ostatní páry čekají i roky, že my tolik štěstí mít nebudeme, a měli ❤️ bolest bradavky přišla asi ve třetím, čtvrtém týdnu, ještě si pamatuji, že jsem tenkrát psala segre, že zdali chce někomu něco zlého přát, tak ať je to bolest bradavky 😇
@ivuska1986 dekuji za info...15.1.na preventivce mi dr.rekla,ze jsem v druhe polovine cyklu,ze ovulace byla zhruba pred 3dny (podle me to byly jen 2dny zpet) a ze MS prijde zhruba za 14dnu (a toho 29.jsem zacala spinit). Tyden po kontrole jsem mela zaludek na vode,nasla jsem na intimce kapicku krve (malinko) a od te doby me boji bradavky (hl.prava). Nejprve jsem myslela jestli me dcera pri kojeni nekousla ale nic jsem nenasla...dneska to spineni bylo odpolko vice cervene,ale ted zas nic max.svetloulince ruzove (jsem zvykla,ze kdyz MS prijde hned tece ruda krev).
Jeste dodam,ze v prosinci MS vubec nedorazila (v srpnu jsem vysadila HA a MS prisla v zari do listopadu celkem ve stejnou dobu a od te doby nic...pry za to muze kojeni)
@biton tak udělej test. To není tak těžký. Když víš kdy byla ovulace, tak už by to test ukazal
@lachtanice86 dobre rano asi ho zkusim udelat...a myslite,ze mi muze neco ukazat kdyz spinim?
Vcera dopolko bolest jako na MS a odpolko dorazila (cervenohneda). Pres noc nic a dneska krvacim svetle cervenou krvi (dokonce za me vysel celkem velky kus ceho si). Vcera mi bylo jeste pres den obcas na zvraceni a bradavky boli doposud. Snad to vyjde priste...vsem co napsali dekuji
@biton držím palce ❤️
@ivuska1986 dekuji...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Z vlastní zkušenosti vím, že PMS mívá stejné priznaky jako tehu priznaky. Díky PMS jsem si často myslela že jsem tehu ale testy bílé. Zkus test a uvidíš na čem jsi