Biochemko a rozhozený cyklus po Utrogestanu. Máte zkušenost?

ende
20. říj 2022

Ahoj, chtěla bych se jen zeptat jesi se některá z vás nesetkala s něčím podobným.. S přítelem se snažíme teprve krátce o mimčo (od srpna) slabší dvě čárky se na testu ukázali v den MS což mělo být cca 13.9. Druhý den to samé. Na kontrolu jsem měla jít 23.9. Ale 18.9. Sme zacala silněji spinit a 20. Jsem začala. Krvácet, taková jakože slapsi MS. Ve pátek 23. sem šla na kontrolu domtor tam vidle gestacni Vacek tak mi předepsal utrogestan na případné udržení.
Na kontrolu jsme. Měla přijít 7.10.,bohuzel tehu nikde, ale prý všecko odeslo a vše v pořádku a do 2 dnů měla přijít ovulace. Ale jelikož sem v pátek 7. Přestala brát i utrogestan tak jsem začala v úterý 13. Spinit (na coz mě tedy doktor upozorňoval) a pak sem. Dva dny ještě krvacela jako slabá MS. Vždy jsem. Měla cyklus po 28 dnech. Takže jsem počítala že MS dorazí teď 18. A zatím nic.. Myslíte že se mi to mohlo rozhodit a ta ovulace tím utrogestanem nějak přerušit a že to krvácení bylo jako dalši MS?

lencaa11
20. říj 2022

@ende tělo není stroj a ano veškeré hormonální léky muzou rozhodit Ms počkala bych jak se tělo vzpamatuje