Ahoj holky,
chci se zeptat na vaše zkušenosti s biochemickym těhotenstvim-kolikrat jste měli a víte o tom, zda se podařilo otěhotnět, za jak dlouho, co bylo příčinou..? Stalo se mi to už 2x, test 11DPO duch, který nesilil, ale naopak slábl a pak přišla zpožděná MS. Doktorka nad tím mavla rukou, že se to stává často..
Prokazatelně jednou, otěhotněla jsem ihned za 14 dnů.
My jsme se snažili 8 měsíců.Z toho jsem to takhle měla třikrát. Na počtvrté jsem dostala hned Utrogestan a za 8 týdnů budu rodit ❤
Netestuj brzo a nemusíš nic řešit. Je to normální..
Presne tak jak pisou holky 🙂 myslim si ze by jsi to mela resit az opravdu po vynechane ms. Ja jsem opravdu pockala nez mi neprisla ms 3-4 dny a pak si udelal test. Za prve uz to je jasne videt a za druhe tomuto prave predejdes. Me se nekolikrat ms spozdila a prisla pozdeji a jelikoz jsem netestovala tak pokud jsem to mela ani o tom nevim a je to tak pro me lepsi 🙂 minuly rok jsem mela SP ale to uz bylo v 6tt. Nyni jsem ve 12tt a take jsem si pockala na vynechanou ms 🙂 nekdy se opravdu vyplati byt trpeliva 🙂)
To sice máte trochu pravdu, že je to lepší se takto nestresovat, ale jeden příspěvek výše není k zahození. Naopak, když testujete dříve a toto se vám stane vícekrát ( samozřejmě se tato situace bohužel stává a často) doktor může předepsat tabletky na udržení. Kolika případům už to pomohlo.
@erika567 několikrát, měla jsem mycoplazma a ty způsobují potrat. Takže pokud se ti to ještě stane doporučuju si nechat udělat stěr na mycoplazma a chlamydie.
Stalo se mi to 3x během 7 měsíců. Vždy to bylo 8-10 dní zpoždění, čárka slábla a nakonec přišla ms. Pokaždé jsem byla cca 5-6tt a chodila jsem na kontrolní utz jestli je vše pryč. Doktorka mi taky říkala, že je to naprosto normální, ale chtěla mít jistotu a po 8 měsících od prvního biochemka (15měsíců snažení celkem) jsem otěhotněla a teď jsem 17tt 🙏🏻
no ono se rika, ze se ma testovat az po vynechane ms, ale ja jsem mela od dr treba nakazane, ze mam prubezne testovat, abych to vedela co nejdriv a mohla mi upravit leky na stitnou zlazu... tak snad to vyjde vsechno dobre 🙏🙂 a jinak tedy souhlasim s tim, ze pak clovek aspon vi, ze je nejaky takovy problem a resi se to...
To si taky myslím, radši o tom chci vědět, ať můžu pak dojít k doktoru a říct mu kolikrát se to stalo, kde může být příčina a může se to začít řešit
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@erika567 ja jednou, ale pry to potkava snad 30% tehotenstvi. Akorat o tom casto ani nevime....