Ahoj holky tento měsíc jsem prodělala biochemicke těhotenství chtěla jsem se zeptat jestli ho některá z vás prodělala? A po jak dlouhé době jste otěhotněli? Děkuji za odpovědi
@martinececka Vim o jednom, otehotnela jsem hned dalsi mesic.
@martinececka hned další cyklus 👍
@martinececka prokazatelně jsem měla 2,předtím jeden SP. Kolik jsem jich prodělala,než jsem otěhotněla se synem,raději nechci ani vědět. Ale jinak nám celkem snažení zabralo 6let,brala jsem nejdřív gynprodyl a po roce od jiné mudr duphaston a bylo to 😊
Ja ho prodelala v srpnu a hned dalsi mesic se zadarilo. Doktorka mi rikala,ze na poprve se to vetsinou po biochem.nepodari,ale nam hned a dost holek tady na MK ma podobnou zkusenost. Takze drzim palce..ja z toho bxla hrozne spatna,jeste se to stalo na dovolene,ale tohle byla ta nejlepsi naplast, za chvili 5.mesic,ale strach mam od te doby porad
Já několik po sobě, jdeme do CARu na testy.
@martinececka jeden měsíc prodělala a druhý otěhotněla 🙂
Děkuji všem holky 😊
@martinececka já měla první v červnu, druhé v červenci, a v srpnu už se udrželo ☺️ Takže otěhotnět po biochem byla fakt hračka, spíš jsem po těch dvou měla dost nervy aby se to konečně ujalo. Říká se, že když tělo otěhotní, tak se jakoby “nastartuje” a pokud tedy potrat proběhl sám bez potřeby zásahu (revize), tak je nejlepší to zkoušet ihned dál. U mne to tedy rozhodně fungovalo takže doporučuji 😁
Já v květnu, a od té doby bohužel nic
Ještě dodám, že jsem od června brala prenatální vitamíny, a nějak od toho června jsem si koupila čaj dle báby Radnické na podporu otěhotnění, a ještě navíc čaj “vaječníky” protože jsem měla potvrzenou horší kvalitu vajíček. Zda to opravdu zabralo, nebo prostě jen trvalo než přišlo na řadu to správné vajíčko, to opravdu říct nemohu, ale pomohlo mi to po psychické stránce. Také u toho třetího otěhotnění jsem měla tak výraznou ovulaci, že jsem ji poznala i bez měření (zvětšený vaječník a bolest) a to si myslím že už těmi čaji určitě bylo protože to se mi nikdy předtím samo nestalo a bylo to úplně stejné jako kdysi při darování vajíček po stimulaci, takže jsem podezřívala zda těch vajíček neuzrálo víc najednou 😂
@veronika9595 Ano děkuji za odpověď... ještě se chci zeptat jakou jste měla menstruaci po biochemickem těhotenství? Já 1 den krvacela tak slabě a 2 den už toho moc nebylo jen takové špineni s krvi a 3 den jen špineni a konec, a bolí mě pořád prsa
@martinececka já měla menstruaci po biochemkach úplně stejnou jako předtím, a citlivost prsou odezněla pár dní po skončení krvácení. Snažila jsem se na to moc nemyslet a radši jsem se těšila na další ovulaci 🙂 pokud to budete zkoušet pár dní před a pár dní po ovulaci, tak věřím že to hodně brzy určitě dopadne 🙃 i biochemické těhotenství lze brát pozitivně, je to dobré znamení že můžeš otěhotnět a že tvoje tělo zavčas rozpoznalo chromozomální odchylku a postaralo se o to. (Chyba v chromozomech se obecně považuje za nejčastější příčinu tohoto typu potratu). Držím palce 👍
Zdravím,zkusím trochu oprášit tuhle diskuzi.
Momentálně jsem prodělala biochemické těhotenství po 3 letech snažení. Hrozně jsem to obrečela, ale na druhou stranu jsem ráda, že se konečně uchytilo.
Dr. mi řekla at počkáme 4-6 týdnů. Nejdražší bych to zkusila hned. Kort když všude čtu ,že většinou po se hned dočkali. Myslíte ,že když tedka mi skončí MS a přijde ovulka můžeme zkusit? Nebo počkat až na další MS?
Předem děkuji za názory.
Přeji hezký den a pevné nervy všem 🙂
@helenkout u biochemka,kde nebylo třeba zákroku, je 6nedělí zbytečné. My na to skočili hned,jak jsem byla připravena. Prodělala jsem jich několik, hlavně během užívání gynprodylu. Pak zas zlobil cyklus, tak jiná mudr,duphaston a za 2měsíce na to //
@helenkout Je pravda,ze pokud se telo vycistilo samo,coz tak u biochemickeho byva,tak se sestinedeli dodrzovat nemusi.Mne se to stalo loni v srpnu,doktorka rekla,ze se snazit muzeme hned,ale ze se to asi stejne nepovede...no a za 2.5 mesice mam termin porodu🙂🤰Takze nam se povedlo hned.Drzim moc palce
@amazonkajanik mě zlobí cyklus docela pravidelně. Od operace se srdcem a taky během prvního těhotenství se synem jsem dost nabrala. Tak ji mám nepravidelnou. 🤦🏼♀️
Tak to moc gratuluji!
@emmanessa
Moc gratuluju!
Tak super. Jo řekla bych že jsem se vyčistila řádně. Bolesti a síla byla nezkutečná 🤦🏼♀️ Strašný to bylo.
Tak to určitě zkusíme. Moc děkuji 🙂🙂
Přeji hlavně zdravíčko!
@helenkout jo,při synovi jsem taky dost nabrala a teď ji mám v podstatě jako před tím. Někdy o 2dny dřív,někdy později,někdy přesně,pak o den +- ale teď neřeším, o další se zatím nesnazime. Navíc mi bude už 33 a jsem ráda aspoň za syna...
@helenkout Dekuju moc. Taky jsem to mela celkem pekelne,jela jsem radsi k doktorce,aby potvrdila,ze je vse ok a uz tam nic nevidela,jak se telo vycistilo,ale fakt silene to bylo. Blbe vzpominky,ale prisla krasna "naplast" velmi rychle🙂Tak preju,at je to tak i u Vas. Kdyz tak se sem pak nekdy ozvete,jak to dopadlo😉
@emmanessa dekuju. Doufám v to snažíme se o druhé mimi už 3 rok... z toho rok jsem to nechávala volné,aby di tělo uklidnilo -vyčistilo. Nabrala síly fyzické i psychické .... a tedka se konečně “povedlo” ale bohužel žároveň i mimi přišli. Tak jsem zase psychicky dost špatně... ale věřím že se nám to jednou povede.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@martinececka prodělala jsem jich mraky, neni to nic divného. Další těhotenství jak kdy