Ahoj,
předně se omlouvám za anonym, ale mám tu hodně známých a nechci, aby věděli, co teď řeším:(
Půl roku se snažíme o miminko, tento měsíc konečně vyšel pozitivní test a za dva dny další potvrzující. Dnes to byl šestý den meškání MS, bohužel jsem ale začala krvácet (vypadá to, že prostě přišla MS):(( Jsem z toho dost smutná:(
Každopádně teď nevím - předpokládám, že asi proběhne klasicky MS a měla bych jít pak k doktoru na nějakou kontrolu? Předpokládám, že těhu testy by mi teď ještě ukazovaly těhotenství, že? :(
Moc děkuji za radu.
Ne, po biochemku jsem k doktorovi nikdy nešla
Po biochemickem nikam chodit nemusis. Nechci se nikoho dotknout, ale jde spis o opozdenou menstruaci nez potrat.
Naopak, za me teda jit k dr. Me tam jednou zustal i po MS gestacni vacek. Takze radej zkontrolovat, zda se to vyčistilo.
Jinak me to mrzi a urcite se brzy zadari. Z vlastni tu kušenosti se nam zadarili obe deti hned dalsi mesic po biochemickém tehu. Drzim palce!
Nikam nechodit, jedná se vlastně o opožděnou MS. Udělej po ms ještě test, pokud bude negativní nic dál neřeš, pokud by byl pozitivní tak pak teprve k dr na kontrolu. Neboj, stává se to často a není to nic spatnyho. Lepší teď, než později, tělo ví, co dělá. Držím palce 🍀
Máš pouze opožděnou MS. Snažte se v klidu dál. Hodně štěstí
Já při biochemickém ani nenavštívila doktorku, po krvácení jsem udělala test, byl sněhobílý, tak jsem dál neřešila. A za měsíc a půl jsem byla těhotná znova 🙂
Biochemko se neřeší, jevto opozdena ms, dle některých gynekologu to ani těhotenství není
Moc vám všem děkuju. Na konci MS udělám test a nebudu tedy řešit. Vím, že je to časté. I tak se mi to ještě nestalo - zpožděnou MS jsem za ten půl rok párkrát měla, ale testy vždycky jasně negativní a tak když to byly dvě čárky, tak jsem z toho byla štěstím bez sebe. Ale beru to tak, jak říkáte, lepší ted než později a tělo ví, co dělá ❤️
Po biochemku jsem u Dr nebyla a hned jsem znova otěhotněla 😊
Já teda prodělala spontanni potrat a pozit test jsem měla ještě tyden po tom , co jsem krvacela, takže pozor i na zbytkove HCG
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Dobrý den.
Předem chci říct, že mě to moc mrzí.
Mě bylo v pátek potvrzené biochemické těhotenství, po 4 letech snažení .. doktorovi jsem volala ,mám jít příští týden na kontrolu (odběr krve a ultrazvuk).
Zkuste zítra ráno zavolat na gyndu a zeptat se..
Držte se ❤