Biochemické těhotenství a postup po něm? Mám jít k lékaři?

11. črc 2021

Ahoj,
předně se omlouvám za anonym, ale mám tu hodně známých a nechci, aby věděli, co teď řeším:(
Půl roku se snažíme o miminko, tento měsíc konečně vyšel pozitivní test a za dva dny další potvrzující. Dnes to byl šestý den meškání MS, bohužel jsem ale začala krvácet (vypadá to, že prostě přišla MS):(( Jsem z toho dost smutná:(
Každopádně teď nevím - předpokládám, že asi proběhne klasicky MS a měla bych jít pak k doktoru na nějakou kontrolu? Předpokládám, že těhu testy by mi teď ještě ukazovaly těhotenství, že? :(
Moc děkuji za radu.

pajushka1
11. črc 2021

Dobrý den.
Předem chci říct, že mě to moc mrzí.
Mě bylo v pátek potvrzené biochemické těhotenství, po 4 letech snažení .. doktorovi jsem volala ,mám jít příští týden na kontrolu (odběr krve a ultrazvuk).
Zkuste zítra ráno zavolat na gyndu a zeptat se..
Držte se ❤

lachtanice86
11. črc 2021

Ne, po biochemku jsem k doktorovi nikdy nešla

journals
11. črc 2021

Po biochemickem nikam chodit nemusis. Nechci se nikoho dotknout, ale jde spis o opozdenou menstruaci nez potrat.

monii007
11. črc 2021

Naopak, za me teda jit k dr. Me tam jednou zustal i po MS gestacni vacek. Takze radej zkontrolovat, zda se to vyčistilo.
Jinak me to mrzi a urcite se brzy zadari. Z vlastni tu kušenosti se nam zadarili obe deti hned dalsi mesic po biochemickém tehu. Drzim palce!

lilian2111
11. črc 2021

Nikam nechodit, jedná se vlastně o opožděnou MS. Udělej po ms ještě test, pokud bude negativní nic dál neřeš, pokud by byl pozitivní tak pak teprve k dr na kontrolu. Neboj, stává se to často a není to nic spatnyho. Lepší teď, než později, tělo ví, co dělá. Držím palce 🍀

drakenn
11. črc 2021

Máš pouze opožděnou MS. Snažte se v klidu dál. Hodně štěstí

klokanka31
11. črc 2021

Já při biochemickém ani nenavštívila doktorku, po krvácení jsem udělala test, byl sněhobílý, tak jsem dál neřešila. A za měsíc a půl jsem byla těhotná znova 🙂

jjasmina
11. črc 2021

Biochemko se neřeší, jevto opozdena ms, dle některých gynekologu to ani těhotenství není

autor
11. črc 2021

Moc vám všem děkuju. Na konci MS udělám test a nebudu tedy řešit. Vím, že je to časté. I tak se mi to ještě nestalo - zpožděnou MS jsem za ten půl rok párkrát měla, ale testy vždycky jasně negativní a tak když to byly dvě čárky, tak jsem z toho byla štěstím bez sebe. Ale beru to tak, jak říkáte, lepší ted než později a tělo ví, co dělá ❤️

krasna_neznama86
11. črc 2021

Po biochemku jsem u Dr nebyla a hned jsem znova otěhotněla 😊

jjasmina
12. črc 2021

Já teda prodělala spontanni potrat a pozit test jsem měla ještě tyden po tom , co jsem krvacela, takže pozor i na zbytkove HCG