Ahoj holky prošla jste si některá Biochemickým těhotenstvím?v létě jsme přišli o miminko v 15tt a teď v pondělí jsem měla dostat ms ta nepřišla tak jsem udělala test byl pozitivní ve čtvrtek byl pozitivní i digitální ale dnes přišla mestruace :( povedlo se vám potom znovu otěhotnět?a můžeme začít až skončí ms?
Něco podobného jsem zažila loni na začátku roku se ukončilo těhotenství ve 12tt, pak v létě znovu v 8tt, ještě jsem nestihla ani UTZ, ale potrat vesměs proběhl jen formou silnější a delší menstruace, nebylo to jako v tom 12tt, k dr. jsem nešla.. A pak jsem hnedka znovu otěhotněla a měsíc po potratu už jsem měla zase pozitivní test, vše je v pořádku, tělo je prý pak obzvlášť dobře připravené a nastartované, i když samozřejmě těžko bude pravidlem, že člověk otěhotní a to hned, ale šance jsou, tak držím palce, ať se také konečně doma dočkáte 😉 Člověku se samozřejmě honí hlavou, co je špatně a já pak už ani nevěřila, že to vyjde a miminko s námi zůstane, ale přesto zůstalo...
Brzy dělaný pozitivní TT není jistotou gravidity. Vyčkejte aspoň týden po vynechání menses a teprve pak má smysl uvažovat o prosperujícím těhotenství.
@1772 O těhotenství jde, jen se hold neudrží... 😟
@agony28 , u mě to působilo naopak, tak nevím, určitě záleží na Tobě, taky jsem si neuměla představit zažít to dotřetice, ale zároveň jsem si nedovedla představit skončit a nezažít už nic vůbec..Navíc jsem si říkala, že když se pokaždé stala chyba jinde - v jiné fázi, je pořád větší naděje, než kdyby se dělo to samé pořád dokola..ve smyslu 2 jiné blbé náhody....
Jasně, že se můžete začít snažit. Jsi normalne dostala mencky.
To je mi líto. Já první o první dítko přišla ve 21 TT... Takže vím, jaké to je...
Ale k otazce-v lednu 2019 jsem.prodelala biochemko, kdybych netestovali, byla by to za mě klasická má a hned v únoru jsem znovu otěhotněla a teď tu mám 15 měsíční princeznu (a staršího klucika).
Snažit se můžete začít .. Přeji ať vám to co nejdříve vyjde
Ahoj biochemko v říjnu 2019 ,po MS hned ovulace a v listopadu // 😊 malý se narodil 41 TT
@malalampa měla jsem to stejně, jen porod 39+0
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@agony28 To je mi moc lito. My jsme prisli o male ve 20tt. Otehotnela jsem po pul roce, cyklus pred tim bylo biochemicke a dalsi uz se povedlo. Drzim palce, at se zadari i vam.