Biochemické těhotenství?

lenkabake
22. črc 2022

Posledné cykly mi pred menštruáciou vychádzali takéto testy. Mám to brať ako biochemické tehotenstvá alebo chybné testy? Alebo mi proste šibe
Dr.Max a In:time.

l01991
22. črc 2022

Teď je to buď a nebo,kor před ms.Kolik jsi dpo?Ja měla 2x biochemicke, // silily ale pak začly slabnout ale to až 3 den meškani.Počkej až budeš (pokud budeš) mit zpožděni.

lenkabake
autor
22. črc 2022

@l01991 tieto testy už som si odmenštruovala. Niekedy vyzerali čiarky rovnako, niekedy silneli a nakoniec prišla menštruácia. A áno, vždy som testovala pred termínom. Som na Duphastone

l01991
22. črc 2022

@lenkabake Duphaston nevim co je,pokud to jsou hormony ,muže to byt tim a nebo to biochemicke (ktere mimochodem nijak zavažně nezasahuje do cyklu a pokud chcete ditě tak mužete se snažit dál)

l01991
22. črc 2022

A nebo i blbe testy... ale ja s maxem nikdy problemy neměla,pozitivni byl jen když jsem fakt byla těhotna.

lenkabake
autor
22. črc 2022

@l01991 Duphaston je hormón podobný progesterónu, čiže neovplyňuje pozit hCG.
Práve Maxa alebo Intime chvália, že neduchuju, tak už neviem, čo si mysliet

l01991
22. črc 2022

@lenkabake tak biochemicke se prostě stává,hodně žen o tom ani neví... mi pomohl femibion, jak jsem psala 2x biochemicke a teď budu za cca 2m rodit.Mimochodem nemusi byt femibion, stači obyčejna kys.listova.Držim palce ať se brzo zadaří.

klokanka31
22. črc 2022

@l01991 Duphaston jsou hormony na srovnání cyklu, falešné čárky nedělal

klokanka31
22. črc 2022

@lenkabake To bylo asi to biochemko, taky jsem ho měla...

julia00
22. črc 2022

@lenkabake Mne intime urobili čiarku 2 testy zo 4. Následne všetky ostatné testy (4)už boli negatívne.

l01991
22. črc 2022

@klokanka31 děkuji za odpověď,ja pravě s těmito leky nemam zkušenost.

europa00
22. črc 2022

@lenkabake biochemické nebo některé zdravotní gynrkol problémy to dělají ale spíše nepovedené těhotenství 😕 držím palce ať ti to dopadne podle představ v dalším cyklu

klokanka31
22. črc 2022

@l01991 Já to brala x let 🙄

ivetkafek18
22. črc 2022

Jo tohle je biochemko, pokud se ti casto opakuji znamena ze vajicko se oplodni ale nedokaze se uxhytit a vyplavi se s ms. Navstivila bych doktora, nebo zacla brat vitaminy at jae to srovna

lenkabake
autor
22. črc 2022

@ivetkafek18 s dr riešim. Preto ten Duphaston. Snáď už sa mi nejaké poriadne prilepí 🙏🏼

klokanka31
23. črc 2022

@lenkabake Duphaston ti ale nepomůže proti biochemickým těhu. Pokud se tahle situace opakuje, chtělo by to vyšetření proč se to nikdy neuchytne...

ivetkafek18
23. črc 2022

@lenkabake moc drzim palce 🙂 mne osobne pomohnul alchemylkovy caj a cista listovka

lenkabake
autor
23. črc 2022

@klokanka31 ale pomôže. Mám krátky cyklus a malo progesterónu. Vajíčko bude mať viac času sa uchytiť

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru