Posledné cykly mi pred menštruáciou vychádzali takéto testy. Mám to brať ako biochemické tehotenstvá alebo chybné testy? Alebo mi proste šibe
Dr.Max a In:time.
A nebo i blbe testy... ale ja s maxem nikdy problemy neměla,pozitivni byl jen když jsem fakt byla těhotna.
@l01991 Duphaston jsou hormony na srovnání cyklu, falešné čárky nedělal
@lenkabake To bylo asi to biochemko, taky jsem ho měla...
@klokanka31 děkuji za odpověď,ja pravě s těmito leky nemam zkušenost.
@l01991 Já to brala x let 🙄
Jo tohle je biochemko, pokud se ti casto opakuji znamena ze vajicko se oplodni ale nedokaze se uxhytit a vyplavi se s ms. Navstivila bych doktora, nebo zacla brat vitaminy at jae to srovna
@ivetkafek18 s dr riešim. Preto ten Duphaston. Snáď už sa mi nejaké poriadne prilepí 🙏🏼
@lenkabake Duphaston ti ale nepomůže proti biochemickým těhu. Pokud se tahle situace opakuje, chtělo by to vyšetření proč se to nikdy neuchytne...
@lenkabake moc drzim palce 🙂 mne osobne pomohnul alchemylkovy caj a cista listovka
@klokanka31 ale pomôže. Mám krátky cyklus a malo progesterónu. Vajíčko bude mať viac času sa uchytiť
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Teď je to buď a nebo,kor před ms.Kolik jsi dpo?Ja měla 2x biochemicke, // silily ale pak začly slabnout ale to až 3 den meškani.Počkej až budeš (pokud budeš) mit zpožděni.