Biochemické těhotenství.

24. únor 2020

Prodelal nekdo biochemicke tehotenstvi?a jaky den cyklu jak se to projevilo a otehotneli jste hned dalsi cyklus?a jeste co je pricinou tohoto tehotenstvi?

1772
24. únor 2020

Pozitivní těhotenský test ještě neznamená těhotenství, i když tomu někdo říká biochemické těhotenství. Nedojde k uhnízdění a vývoji oplodněného vajíčka. Nemá smysl dělat těhotenský test před očekávanou menstruací. Takže úspěšné těhotenství v dalším cyklu je možné.

amazonkajanik
24. únor 2020

Příčinou je naše nedockavost. Dřív ženská zjistila, že je těhotná, až když měla fakt zpoždění. A ne,že my snazilky letíme sotva dva dny po zpoždění pro test. Někde bylo psáno, že ve 4tt končí 85% těhotenství a je to dáno přírodou,proto o tom žena kolikrát ani neví a dostane pak jen opožděnou silnější menstruaci. Prokazatelně jsem měla dvě,s tím, že jsem měla pomalu 14dní zpoždění, druhá čárka velmi slabá a pak dorazila silná a bolestivá menstruace. Jelikož jsem měla cyklus jak na horské dráze, trvalo dlouho a až po léčbě, že jsem otěhotněla a donosila zdravého chlapečka

klokanka31
24. únor 2020

Nevím zda se tomu dá říct biochemické těhotenství, ale potratila jsem v 5 týdnu. A měsíc a půl po potratu jsem otěhotněla znova a jsem na konci 7.měsíce (a otěhotněla jsem bez menstruace, protože tu jsem měla jednou za x měsíců, a ještě jen s jedním vejcovodem, o druhý jsem přišla při mimoděložním těhotenství)

pro89
24. únor 2020

Mám za sebou biochemické v říjnu , test jsem si dělala v den MS ( už to neudělám ) druhy den mírné spineni a malinke krvácení - v sobotu . Největší krvácení bylo ve středu ... bohužel do teď zatím nic , ale neztracim hlavu 🙂

klokanka31
24. únor 2020

Hlavně holky neztrácet naději 🙂

terezsk
24. únor 2020

U me probihalo tak ze jsem byla netrpeliva a testovala sem 4 dny pred ms a svete div se byla tam druha carka , ktera ale sílila hrozne pomalu . Po 5 dnech vynechani ale mrcha prisla. Hrozne silna a bolestiva . Telo si poradilo samo . Biochemicke jsem prodelala v cervnu . Pak sem nemohla vubec zachytit ovu takze jsme to nechali na prirode a v rijnu sem otehotnela. Ted jsem 20 tt a vse v poradku . 👌

evca_w
25. únor 2020

Ano, prodelala, asi tyden po dvou carkach a ocekavane menstruaci, silna menstruace prisla.Na radu doktorky jsem nevahala a otehotnela okamzite znovu (hned dalsi cyklus), skoncilo to zamlklym tehotenstvim, kdy uz byla nutna revize (11.tt).Pricina biochemcikeho tehotenstvi je vetsinou nejaka vada zarodku, spatne se uhnizdi..A ver mi, i kdyz to samozrejme zaboli, stale lepsi hned v zacatku, nez kdykoli pozdeji.Ze sve zkusenosti a na radu nove doktorky doporucuju i po biochem.tehu aspon dva cykly pockat, az se telo da do kupy.At to brzy vyjde znovu🌹
P.S.Polovina uspechu je netestovat zbytecne brzy, jak uz tu nekdo psal..

jjasmina
25. únor 2020

Já se popravdě vůbec dozvěděla o nějakým biochemku dozvěděla až tady, do tý doby jsem ani nevěděla, že něco takovýho je, ale je fakt, že já s testama nekvaltovala a když to tak čtu, tak asi těch biochemek jsem mohla mít nespočet, tak jsem ráda za to , že jsem to ani nevěděla a tím pádem se tim ani netrápila. Jednou jsem se pak na to ptala dr a ta říkala, že se to stává , ale že to moc nemám brát třeba jako SP, že to prkticky ani není těhotenství jako takové.

1772
25. únor 2020

@jjasmina Pracují v oboru řadu let a s tímto termínem jsem se taky setkala až tady 😀.

nat
25. únor 2020

Ja jsem prodelala biochemicke tehu bylo to tyden po zpozdene menstruaci,tehu testy slably tkze sjem vedela ze to odejde s MS.Otehotnela jsem hned dalsi cyklus 🙂