Prodelal nekdo biochemicke tehotenstvi?a jaky den cyklu jak se to projevilo a otehotneli jste hned dalsi cyklus?a jeste co je pricinou tohoto tehotenstvi?
Příčinou je naše nedockavost. Dřív ženská zjistila, že je těhotná, až když měla fakt zpoždění. A ne,že my snazilky letíme sotva dva dny po zpoždění pro test. Někde bylo psáno, že ve 4tt končí 85% těhotenství a je to dáno přírodou,proto o tom žena kolikrát ani neví a dostane pak jen opožděnou silnější menstruaci. Prokazatelně jsem měla dvě,s tím, že jsem měla pomalu 14dní zpoždění, druhá čárka velmi slabá a pak dorazila silná a bolestivá menstruace. Jelikož jsem měla cyklus jak na horské dráze, trvalo dlouho a až po léčbě, že jsem otěhotněla a donosila zdravého chlapečka
Nevím zda se tomu dá říct biochemické těhotenství, ale potratila jsem v 5 týdnu. A měsíc a půl po potratu jsem otěhotněla znova a jsem na konci 7.měsíce (a otěhotněla jsem bez menstruace, protože tu jsem měla jednou za x měsíců, a ještě jen s jedním vejcovodem, o druhý jsem přišla při mimoděložním těhotenství)
Mám za sebou biochemické v říjnu , test jsem si dělala v den MS ( už to neudělám ) druhy den mírné spineni a malinke krvácení - v sobotu . Největší krvácení bylo ve středu ... bohužel do teď zatím nic , ale neztracim hlavu 🙂
Hlavně holky neztrácet naději 🙂
U me probihalo tak ze jsem byla netrpeliva a testovala sem 4 dny pred ms a svete div se byla tam druha carka , ktera ale sílila hrozne pomalu . Po 5 dnech vynechani ale mrcha prisla. Hrozne silna a bolestiva . Telo si poradilo samo . Biochemicke jsem prodelala v cervnu . Pak sem nemohla vubec zachytit ovu takze jsme to nechali na prirode a v rijnu sem otehotnela. Ted jsem 20 tt a vse v poradku . 👌
Ano, prodelala, asi tyden po dvou carkach a ocekavane menstruaci, silna menstruace prisla.Na radu doktorky jsem nevahala a otehotnela okamzite znovu (hned dalsi cyklus), skoncilo to zamlklym tehotenstvim, kdy uz byla nutna revize (11.tt).Pricina biochemcikeho tehotenstvi je vetsinou nejaka vada zarodku, spatne se uhnizdi..A ver mi, i kdyz to samozrejme zaboli, stale lepsi hned v zacatku, nez kdykoli pozdeji.Ze sve zkusenosti a na radu nove doktorky doporucuju i po biochem.tehu aspon dva cykly pockat, az se telo da do kupy.At to brzy vyjde znovu🌹
P.S.Polovina uspechu je netestovat zbytecne brzy, jak uz tu nekdo psal..
Já se popravdě vůbec dozvěděla o nějakým biochemku dozvěděla až tady, do tý doby jsem ani nevěděla, že něco takovýho je, ale je fakt, že já s testama nekvaltovala a když to tak čtu, tak asi těch biochemek jsem mohla mít nespočet, tak jsem ráda za to , že jsem to ani nevěděla a tím pádem se tim ani netrápila. Jednou jsem se pak na to ptala dr a ta říkala, že se to stává , ale že to moc nemám brát třeba jako SP, že to prkticky ani není těhotenství jako takové.
Ja jsem prodelala biochemicke tehu bylo to tyden po zpozdene menstruaci,tehu testy slably tkze sjem vedela ze to odejde s MS.Otehotnela jsem hned dalsi cyklus 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Pozitivní těhotenský test ještě neznamená těhotenství, i když tomu někdo říká biochemické těhotenství. Nedojde k uhnízdění a vývoji oplodněného vajíčka. Nemá smysl dělat těhotenský test před očekávanou menstruací. Takže úspěšné těhotenství v dalším cyklu je možné.