Mám takový dotaz. Dva dny po ovulaci me bolelo v podbrisku, více k pravé straně. Bolest nebyla nijak bolestiva,spíše takový tlak. Trvalo to cca 3 dny. Pote jsem dostala bily výtok,ktery vypadal jak trocha bílého kremu..bylo to jednorazove a zase nic...snazime se o miminko..je mozne ze by se delo uhnizdovani? Nepamatuji si zda jsem to tak mela u prvního ditete. Děkuji za rady...🙂
Já jsem takový výtok měla, když jsem otěhotněla, ale ještě jsem to nevěděla :D a trvá mi i teď, dva roky po porodu. Vždy po ovulaci třeba deset, čtrnáct dní.
@kaimic Bílý hustší výtok je běžný po ovulaci
@klokanka31 ja to nemívam tak me to zarazilo...tak uvidíme..ale asi to bude normalni
@kaimic já jsem při uhnizďování měla vždy v období kdy měla přijít menstruace, slabounký krvavý hlen nebo v druhém případě den špinění, ale menzes se nerozjela a pak už jen husté, silnější výtoky po dobu těhu
@jarolihanka aha,tak ja nemela vubec krvavy hlen..jen to jak jsem popisovala...dnes jsem v praci vzdy pri namaze pocitila slabší bolest na prave strane v podbrisku...a bolest prsou...ale mela by se do konce tydne dostavit MS,tak tezko rici jestli to neni tim....
@kaimic tak to moc gratuluji 🙂 mně je teď jasné z mého testu, že se zase nezadařilo :( takže dál nebo hledám příčinu. Při tom tvém úspěšném měsíci to bylo stejné ? 😉 nebo nějaké příznaky jiné než před normální MS? Jí jsem beznadějná, já mám prostě tytéž různě se opakující dokola nebo i nové, ale zatím nikdy nešlo o těhotenství...
@gracelove zadari se neboj 🍀kdyz jsem brala antikoncepci,tak bylo vse takove utlumene. Po vysazeni jsem prave pozorovala ty zmeny. Bolest a pnuti prsou pred MS,vytoky,pobolivani v podbrisku atd...vzdy prisla nejaka zmena a ja doufala,ze prislo tehu. A ono prd. A kdyz v zari byly ty same stavy,tak jsem ani nedoufala v tehorenstvi. Mela jsem 2 dny zpoždění a to mi prislo pak divne,protoze jsem nemela zadne bolesti a bylo mi fajn. Ale test jsem si delat nechtela,protoze jsem se bala zklamání. Manzel me pak presvedcil at ten ten test zkusim a ono to vyslo 😊 a i holcicka,kterou jsme si prali 😊😁
@kaimic děkuji moc za povzbuzení ❤️
Popravdě já už tomu nějak přestávám věřit, toto je třetí partner, se kterým se mi to nedaří 😐
A nechci zas pohřbít vztah, bohužel ty předchozí dva to nevydržely. Takže o to je potom bolest větší, nekompatibilitu jsem tedy zavrhla, vždyť bych musela být s každým nekompatibilní 🤔
Každopádně asi se ty příznaky přeceňují, ségra taky říkala, že nic zvláštního se nedělo, že nějaké uhnizďování apod vůbec necítila a spousta žen má přitom třeba pokles teploty nebo špinění a tak si řekla, že to nevyšlo a ono jo 😊
@gracelove nebudte z toho spatna. Vim,ze se tezko rika, aby clovek na to nemyslel. Ale popravde cim vice jsem to chtela a vsugerovavala si to,tak o to vic to neslo. Merila jsem take poctive teplotu. Ale to mi bylo k nicemu. Pokazde jsem ji mela uplne jinak nez by mela byt. Zobala jsem kyselinu listovou,pak si koupila i Mamavit a nic 🙈 po delsi dobe brani i vzpomnela,ze u syna jsem brala Femibion. Tak jsem si rekla,ze zkusim jeste toto. V srpnu jsem mela svatbu a kdyz jsem to den pred tim dostala, tak jsem to uz uplne vzdala. A ve chvili,kdyz uz jsem si rekla,ze nechci tak se zadarilo 🙂 a to jsem pak byla uplne v soku 😄
@kaimic to zní dobře, ale když ono teda u mne úplně nepomohlo na to nemyslet (měla jsem období, kdy jsem to úplně vypustila, že teda když to nejde, asi to vzdávám)... a kdyby to bylo u mne také tak, asi bych do toho zrovna přišla 🙂 Pak zpětně mi došlo, že vůbec nic nehlídám, ale samozřejmě těhotenství z toho nebylo ☹
Každopádně hlen už je teď jedno, je fakt, že toto nic neznačí 🙂
Svatba musela být super - to člověk zařizuje takovou příjemnou věc 😉
Děkuji za povzbuzení <3
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@kaimic bily kremovy vytok po ovulaci je normalni a trva az do prichodu ms