Bílý hlen po ovulaci. Je možné uhnizďování?

kaimic
5. črc 2020

Mám takový dotaz. Dva dny po ovulaci me bolelo v podbrisku, více k pravé straně. Bolest nebyla nijak bolestiva,spíše takový tlak. Trvalo to cca 3 dny. Pote jsem dostala bily výtok,ktery vypadal jak trocha bílého kremu..bylo to jednorazove a zase nic...snazime se o miminko..je mozne ze by se delo uhnizdovani? Nepamatuji si zda jsem to tak mela u prvního ditete. Děkuji za rady...🙂

terka80
5. črc 2020

@kaimic bily kremovy vytok po ovulaci je normalni a trva az do prichodu ms

kaimic
autor
5. črc 2020

@terka80 ja to běžně nemám...tak me to prekvapilo...takze to nic neznamena

cysticka
5. črc 2020

@kaimic ja mela kdyz jsem otehotnela 😉

kaimic
autor
5. črc 2020

@cysticka opravdu? Na netu jsem právě cetla, že se to nekterym stalo. Nechci plasit predem a byt pak zklamana...ani test se mi nechce delat...ale celkově na sobe pozoruji zmeny...nalada,spavost,unava,pocit na zvracení...tak si rikam zda si to nevsugerovavam :-/

cysticka
5. črc 2020

@kaimic opravdu 🙂 ja kazde tehotenstvi poznala uz par dni po styku, proste jsem to citila, ze jsem tehotna 🙂 drzim palce 🍀

macmar90
5. črc 2020

Já jsem takový výtok měla, když jsem otěhotněla, ale ještě jsem to nevěděla :D a trvá mi i teď, dva roky po porodu. Vždy po ovulaci třeba deset, čtrnáct dní.

kaimic
autor
5. črc 2020

@cysticka dekuji😊...mela bych to pristo tyden dostat, tak to se pozná. Ja sem tam obcas zaspinila,ale toto bylo jine....az me to zarazilo...tohle bylo jak kdyz si date trochu kremu na ruku

kaimic
autor
5. črc 2020

@macmar90 vy take? Tak to vypadá, ze sance na otehotneni by to mohla byt...

klokanka31
5. črc 2020

@kaimic Bílý hustší výtok je běžný po ovulaci

kaimic
autor
6. črc 2020

@klokanka31 ja to nemívam tak me to zarazilo...tak uvidíme..ale asi to bude normalni

jarolihanka
7. črc 2020

@kaimic já jsem při uhnizďování měla vždy v období kdy měla přijít menstruace, slabounký krvavý hlen nebo v druhém případě den špinění, ale menzes se nerozjela a pak už jen husté, silnější výtoky po dobu těhu

kaimic
autor
7. črc 2020

@jarolihanka aha,tak ja nemela vubec krvavy hlen..jen to jak jsem popisovala...dnes jsem v praci vzdy pri namaze pocitila slabší bolest na prave strane v podbrisku...a bolest prsou...ale mela by se do konce tydne dostavit MS,tak tezko rici jestli to neni tim....

cysticka
7. črc 2020

@kaimic taky me pichalo na pravo v podbrisku a bolest prsou tedy jeste nepresla 🙂
Ja uz bych zkusila test 😀

kaimic
autor
7. črc 2020

@cysticka když ja se bojim, ze budu zklamana🙈 mam take nutkání, ale furt si rikam, ze to mohu jeste dostat...

gracelove
19. únor 2021

@kaimic dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak to tehdy dopadlo? 🙂 Já to mívám normálně, tak už si nedělám naděje.... A bohužel i citlivá prsa od ovulace do MS, což teď taky mám...

kaimic
autor
19. únor 2021

@gracelove bohuzel to dopadlo tak,ze se MS dostavila. O mesic pozdeji take,ale v září se zadarilo a už byl test pozitivni 🙂 momentalne jsem ve 29 tt 🙂

gracelove
22. únor 2021

@kaimic tak to moc gratuluji 🙂 mně je teď jasné z mého testu, že se zase nezadařilo :( takže dál nebo hledám příčinu. Při tom tvém úspěšném měsíci to bylo stejné ? 😉 nebo nějaké příznaky jiné než před normální MS? Jí jsem beznadějná, já mám prostě tytéž různě se opakující dokola nebo i nové, ale zatím nikdy nešlo o těhotenství...

kaimic
autor
22. únor 2021

@gracelove zadari se neboj 🍀kdyz jsem brala antikoncepci,tak bylo vse takove utlumene. Po vysazeni jsem prave pozorovala ty zmeny. Bolest a pnuti prsou pred MS,vytoky,pobolivani v podbrisku atd...vzdy prisla nejaka zmena a ja doufala,ze prislo tehu. A ono prd. A kdyz v zari byly ty same stavy,tak jsem ani nedoufala v tehorenstvi. Mela jsem 2 dny zpoždění a to mi prislo pak divne,protoze jsem nemela zadne bolesti a bylo mi fajn. Ale test jsem si delat nechtela,protoze jsem se bala zklamání. Manzel me pak presvedcil at ten ten test zkusim a ono to vyslo 😊 a i holcicka,kterou jsme si prali 😊😁

gracelove
23. únor 2021

@kaimic děkuji moc za povzbuzení ❤️
Popravdě já už tomu nějak přestávám věřit, toto je třetí partner, se kterým se mi to nedaří 😐
A nechci zas pohřbít vztah, bohužel ty předchozí dva to nevydržely. Takže o to je potom bolest větší, nekompatibilitu jsem tedy zavrhla, vždyť bych musela být s každým nekompatibilní 🤔
Každopádně asi se ty příznaky přeceňují, ségra taky říkala, že nic zvláštního se nedělo, že nějaké uhnizďování apod vůbec necítila a spousta žen má přitom třeba pokles teploty nebo špinění a tak si řekla, že to nevyšlo a ono jo 😊

gracelove
23. únor 2021

@kaimic moc gratuluju k holčičce 💐

kaimic
autor
23. únor 2021

@gracelove nebudte z toho spatna. Vim,ze se tezko rika, aby clovek na to nemyslel. Ale popravde cim vice jsem to chtela a vsugerovavala si to,tak o to vic to neslo. Merila jsem take poctive teplotu. Ale to mi bylo k nicemu. Pokazde jsem ji mela uplne jinak nez by mela byt. Zobala jsem kyselinu listovou,pak si koupila i Mamavit a nic 🙈 po delsi dobe brani i vzpomnela,ze u syna jsem brala Femibion. Tak jsem si rekla,ze zkusim jeste toto. V srpnu jsem mela svatbu a kdyz jsem to den pred tim dostala, tak jsem to uz uplne vzdala. A ve chvili,kdyz uz jsem si rekla,ze nechci tak se zadarilo 🙂 a to jsem pak byla uplne v soku 😄

gracelove
24. únor 2021

@kaimic to zní dobře, ale když ono teda u mne úplně nepomohlo na to nemyslet (měla jsem období, kdy jsem to úplně vypustila, že teda když to nejde, asi to vzdávám)... a kdyby to bylo u mne také tak, asi bych do toho zrovna přišla 🙂 Pak zpětně mi došlo, že vůbec nic nehlídám, ale samozřejmě těhotenství z toho nebylo ☹
Každopádně hlen už je teď jedno, je fakt, že toto nic neznačí 🙂
Svatba musela být super - to člověk zařizuje takovou příjemnou věc 😉
Děkuji za povzbuzení <3

kaimic
autor
25. únor 2021

@gracelove neni zac 😊 verim tomu,ze to prijde. Chce to svuj cas 🍀🍀✊ a budete tez spokojena a stastna 🥰

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru