Bez orgasmu nejde otěhotnět?

di7
4. únor 2015

Zdravím ženy, četla sem na internetu, že pokud se snaží o miminko, a při milování není orgasmus, je zcela nemožné otěhotnět.. přijde mi to blbost, ale i tak.. je to pravda? 😨

vendulka
4. únor 2015

😀

andelka
4. únor 2015

Není. Obvykle přece má orgasmus žena první, tudíž teorie o tom že stahy lépe nasají spermie do dělohy je mimo.

nicol22
4. únor 2015

Tak rozhodně záleží na tom, o čí orgasmus se jedná 😃😃

aklin
4. únor 2015

@di7 to je vtipné 🙂 , to bude nějaký mýtus.

ajina17
4. únor 2015

@di7 při početí našeho chlapečka jsem orgasmus neměla..chlap ano :D

aneriska
4. únor 2015

@nicol22 haha, to je pravda, o to jde, že 🙂 občas ty dotazy zde mi přijdou jak ze základní školy. Pardon.

kvakuska
4. únor 2015

@di7 částečně pravdivé, bez orgasmu chlapa to většinou (až na vyjímky) nejde 😀

ladyhacek
4. únor 2015

fakt blbost > to bychom asi brzo vymřeli :D
. jediné co že pokud vyvrcholíte společně tak se děloha jakoby stáhne a možná je to lepší - můj laický názor.

berynka
4. únor 2015

samozřejmě a taky se neotěhotní při prvním pohlavním styku 😉

kammka
4. únor 2015

na to se zkuste zajet zeptat třeba někam do oblasti bývalé Jugoslávie, nebo Rwandy, tam se po válečných konfliktech narodilo po znásilnění mnoho dětí a pochybuju, že měly jejich mámy orgasmus ☹
fakt nechápu, co dokážou lidi vymyslet...
no ale chlap ho mít musí, že.. ačkoli 😀 jsme zas u toho, že nás je tu moooc, jejichž tátové si byli jistí, že se udrželi, ha ha ha !! no schválně, vy všichni prvorození, kteří už jste byli u mámy, když se vdávala???

amazonka.k
4. únor 2015

Rozhodně se to ženským orgasmem podpoří, to bezesporu, k nasávání ejkulátu při něm skutečně dochází. Ale spermie jsou holky šikovné, ve většině případů se zmáknou dostat kam chtějí i bez něj 🙂 Pomyslete třeba na to, kolik žen otěhotnělo například po znásilnění a to mohly mít orgasmus jen těžko...

di7
autor
4. únor 2015

Ženské 😀 😀 😀 zase takhle blbá nejsem, ale nejspíš jednotlivci nepochopili, že se ptám na orgasmus i nás, žen, u chlapů je mi to jasné 😀 😀. Tedy některým fakt diky 😀 😀 😀

polaks
4. únor 2015

@di7 No prepáč,ale koľko máš rokov??? Na blbú otázku -blbá odpoveď.. Vieš koľko žien nemá orgazmus ani raz za celý život,ale deti majú...
Myslím si,že otázku sme pochopili všetky,ale je ťažko uveriť,že v dnešnej dobe niekto položí takúto otázku...

ronyx
4. únor 2015

Super dotaz,dlouho jsem se tak nezasmála 😀 😀 😀 😀 😀

pajdalena
4. únor 2015

No já teda nevim, ale konkuruje to dotazu, jestli mohu otěhotnět ve vaně, pokud tam měl muž orgasmus...

Jinak k dotazu...valná většina žen při sexu orgasmu nedosáhne. Některé ani jinou stimulací...a i tyto ženy jsou šťastné matky 🙂

kamino
4. únor 2015

A jak by se to resilo treba pri IUI,ci IVF😉

svetlus_pepca
4. únor 2015

Prý "zase nejsem tak blbá" ...No, asi netřeba komentovat 😀

iva_kucerova
4. únor 2015

@di7 V tom případě bych byla bezdětná do konce života🙂

verushe20
4. únor 2015

😀 tak to je konec... to bych asi taky dítě tím pádem neměla

elvira
4. únor 2015

Tož pokud nemá orgasmus muž, tak je celkem nepravděpodobné otěhotnění.
U ženy to tak není - vem si jenom, že se stává, že žena otěhotní po znásilnění - tudíž pochybuju o jejím orgasmu...
A pak je tu řada žen, co orgasmus nikdy nepoznaly a děti mají.
To je asi zase okurková sezona... kolikrát píšou takové kraviny. 😀

pajdalena
4. únor 2015

Mě by i zajímalo, v jakém kvalitním čtivu se to psalo a zda-li vůbec...už vim, proč doposud nejsem těhotná :D

verunkak
4. únor 2015

@pajdalena: napadá mě jako kvalitní čtivo bravicko :D.

pajdalena
4. únor 2015

@verunkak Jooo!!! Bingo! Od tam je i dotaz, zda-li může být žena těhotná z vany...super! Bravíčko nikdy nezklame, tam je to tutovka :D

verunkak
4. únor 2015

@pajdalena :D aspoň člověk chvíli vypne u takového dotazu od svých starostí 🙂

pajdalena
4. únor 2015

@verunkak V tuto chvíli jsou opravdu všední starosti vedlejší, protože dotaz takového kalibru, to chce fakt odvahu... 🙂

hojda
4. únor 2015

Pokud tomu chceš věřit, tak je možná lepší ta varianta o čápovi 😀 😀 😀 .

prinzesz
4. únor 2015

a co, mna tato otazka pobavila 😀
ale takto, mne sa priznala moja babka (81 rokov) ze ona sa az dlho dlho po narodeni jej dvoch deti dozvedela ze zo sexu ma mat nieco aj ona... tak to uz je sila co?

achjonetusim
4. únor 2015

No holky a pak si představte ty šťastlivky co maj orgasmu během sexu povícero. To aby se bály že budou mít pokaždý třeba čtyřčata 😀

marcicek84
4. únor 2015

no teoreticky by to vysvětlovalo některé páry co nemají děti, ale doktoři nic zásadního u nich neobjevili, ale to by ten chlap musel mít děsně líné spermie, že by tam bez orgasmu ženy nedoputovaly 😀

merunkova
4. únor 2015

@di7 Internet toho nakecá hodně, možná by stačilo používat selský rozum a ponořit se znovu do tajů biologie ze základní školy... netuším, kolik ti je ,předpokládám, že 18 ti bylo..... a pak se máme divit, že náctileté slečny skočí na netu na lep kdekomu a ledasčemu, když slepě naletíš i ty ..ach jo 😝