Ahoj maminky, nastávající maminky a nebo snazilky. Chtěla bych se zeptat. Mám po potratu (13tt) , už je to půl roku. Mám tedkom mojzisovu protože jsem neměla cyklus jak bych měla. A teď jsem začala měřit BBT. Jsem z toho ale docela zmatena. Kdy jsem tedy měla ovulaci? 2.2? Děkuji za odpovědi 🙂
presne tak vyckat jeste dve tri mereni a aplikace ti to vyznaci sama 🙂 chapu te chces vedet uz ted,taky sem se tu vyptavala muj prvni merici cyklus
@sudylichozrout dobře děkuji... a kdyby se tedy teplota držela furt nahoře. Tak ovu by byla tedy toho 2.2? Ať sem nemusím psát posléze znovu 😁
@fafetka ahoj a mohu se zeptat taky jestli bys poznala podle mého grafu kdy by mohla být ovulace přesně děkuji za odpověď 🙏
@lenickamimi no...v tomhle grafu se zas tak moc nevyznám. Používám buď na womenzone nebo FertilityFriend a pak mám apku přimo k teploměru...ale podle mně a té křivky teplot, ještě ovu nebyla. Sleduješ to ještě nějak jinak? Ovu testy např nebo tak?
@fafetka právě že sleduji i ovu test a teploty a první test 13.3 v pátek byl negativní a druhý v sobotu ráno už pozitivní i doktorka mi 11.3 potvrdila z ultrazvuku že folikuly mám na levém vaječníku že jsou už nachystany k ovulaci
@fafetka a co tenhle graf teď jsem si ho nastavila
@lenickamimi ten světle zelený pruh ukazuje předpokládanou ovulaci podle zadaných hodnot datově (tj že tam udáš např že máš cyklus 28 dní tak ti to tam předznačí v půlce cyklu) ten tmavě zelenej ti to tam nakreslilo protože to předpokládá že ovulace opravdu proběhla den po pozitivním ovulačním testu (což nemusí být pravda, protože třeba u mně nastává ovulace až později. Teď jsem měla pozitivní ovu test v pátek, pocitově bych si tipla ovu v neděli a podle teploty proběhla až v pondělí. čert aby se v tom vyznal). Podle těch teplot to ale nevypadá že by ovu fakt u tebe proběhla ☹ není tam žádný velký zvýšení ☹čistě teoreticky by to mohlo být, že byla toho 8.3. protože jediný pořádný vzestup byl 9.3. když nepočítám ten pokles 11. tak se ti ty teploty pak drží plus mínus stejně a na to že by měly být před ovulační mi přijdou docela vysoko.... já bych teda měřila dál. Jsem sama zvědavá co ti z toho vyleze. Můj graf tento měsíc vypadá takhle, tak jsem i já z něj jelen trochu 😀
je dobre pozorovat i plodny hlen a do grafu zapisovat ono se to pak lepe vypocita a oznaci ta ovulace holky.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@krista144 Zatim nelze rici, je treba vyckat na minimalne dve dalsi mereni.